Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bitenler - Çöpe Gidenler 18

Merhabalar Hazır bitenler yazısı yazmaya başlamışken öyle de devam edelim bakalım. Sırada banyo malzemelerimiz var. Buyurunuz efendim.

Bitenler - Çöpe Gidenler 17

Merhabalar Biten ürünlerim yine birikmeye başladı. Diş bakım ürünlerimi bir araya toparladım. Hadi hep beraber bakalım.

İlk Yurtdışı Alışverişim : Aliexpress

Merhabalar Bugün sabah gelen bir kargo yazımı sıcağı sıcağına yazmak istedim. Sabah sabah yüzüm(üz) de gülümseme oluşturan ve bu kadar kısa sürede elimize ulaşan kargo. Gerçekten süper.

Eskişehir 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü

Merhabalar 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında Eskişehir'de de etkinlikler düzenlendi ve bunlardan biri de Taşbaşı Çarşısı önünde düzenlenen fotoğraf sergisiydi.  Oğlumla tesadüf eseri o taraftaydık. Sergiyi gezmek ister misin? diye sorduğumda hemen atladı zaten.  Bu sergi oldukça ilgi gördü. Sergide üzüm hoşafı ve ekmek dilimleri dağıltıldı. Program gayet güzel düşünülmüş. Elimden geldiğince fotoğrafları çekmeye çalıştım. Zira hem kalabalık olmasından, hem de güneş nedeniyle biraz yamuklu olsa da düzeltebildiğim kadar düzenledim ve sizlerle de paylaşmak istedim. 

30.01.2017 Kitapyurdu Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitapları alalı çok uzun zaman olmasına rağmen maalesef yazısını yeni yazabiliyorum. Hadi bakalım neler almışım?

Kartpostal Etkinliği

Merhabalar Cuma günü iş yoğunluğu arasında, ansızın ta uzak yollardan gelen ve insanın yüzünde güller açtıran bir paket bırakıldı masama. İyi ki de geldi. Hoş geldi. 

Şubat Ayı Farmasi Alışverişim

Merhabalar Uzun zamandır Farmasi ismi duyuyordum. Ancak denemeye fırsat bulamamıştım. Eltim farmasi ürünlerini kullanmaya başlamış.  Ablası farmasi ürünleri satıyormuş. Çok beğendiğini ve denememi söyledi. Bende hazır kozmetik ayağıma gelmiş, almak istediğim ürünlerde var alayım dedim. Bakalım neler almışım.

Bloglar Arası Röportaj

Merhabalar Annesinin Prensesi  blog sahibinin başlatmış olduğu bloglar arası röportaj, bloggerların birbirini tanıması, kaynaşması açısından çok güzel bir etkinlik oldu. Benim blog röportaj eşim Sevgili  Ece Abla . Kendisi bana sorularını hemen gönderdi. Cevapladım. Cevaplarımı  buradan  okuyabilirsiniz. Ece Abla'ya sorularım geciktiği gibi, yayınlama sürecimde maalesef gecikti. Kendisinden özür dileyerek röportaja geçiyorum.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

Merhabalar Bugün çok önemli bir gün. 21 Mart Dünya Down Sendromu ve Farkındalık Günü. Bu konuyla ilgili benimde anlatmak istediklerim var. Zira bundan 12 yıl önce başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşacağım ve bu günün benim için ama aslında sizler içinde ne kadar önemli olduğuna da hep beraber tanıklık edeceğiz.

Flormar Oje Alışverişim

Merhabalar Sağlıklı beslenme sürecinde tükettiğim bir çayım var ve bu çayı sütle yapmak zorundasınız. Bu nedenle de markete gittim ama süt dışında ne aldım? hadi bakalım.

Bir Destandır Çanakkale ve Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır - 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun

15.Bursa Kitap Fuarı 18-26 Mart 2017

Merhabalar Hadi bakalım bu sefer fuara Bursa'ya gidelim. Bursa'lı dostlara güzel haberle geldim. Toplanın anlatıyorum.

Bitenler - Çöpe Gidenler 16

Merhabalar Hadi biraz biten ürün konuşalım. Bakalım neler bitmiş. Neleri sevmişim? Neleri sevmemişim? 

Apartman Sohbetleri 4 Çocukluk Kahramanın Kimdir?

Merhabalar Apartman Sohbetleri yazı dizimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sıradaki sorumuz Çocukluk Kahramanın Kimdi?

Denebunu.Com Şubat Ayı Kutusu

Merhabalar Denebunu  her ay evinize ücretsiz kargo ile deneme boyu ürünler gönderiyor. Yeni çıkan ürünler ve bilmediğiniz markalardan da bu sayede haberdar oluyorsunuz. Mail gelir gelmez hemen kutuyu talep ettim. Bakalım neler göndermişler?

Bitenler Çöpe Gidenler 15

Merhabalar Elimdeki bitenler yazısını bitiyorum bir bakmışım yine bir dünya ürün bitirmişim. Hadi yeniden dön başa. O zaman bir yerden yine başlayalım. Neler bitmiş? Neleri beğenmişim?

Dukan Dızmana

Merhabalar Sağlıklı Beslenme sürecine gireli 4 ayı geçti. Merak edenler için şu ana kadar verdiğim 12,5 kilo oldu. Bu süreçte sizlerle neler yediğim hakkında paylaşımlar yapacağımdan bahsetmiştim. Bugün bunlardan birisi ile karşınızdayım. Macur Dızmanası ama dukan usulü.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun

Merhabalar Sanıldığı gibi kapitalizmin bir oyunu olmayan, aksine ona verilen bir tepki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Hadi bakalım biz neden kadınlar gününü kutluyoruz? Hep beraber yeniden hatırlayalım.

Kozmetik Diyeti

Merhabalar Hadi bakalım bugün benimle beraber olacak arkadaşları görelim. Şu andan itibaren yeni sloganım Dur! Düşün ! Sonra Hareket Et!. Acaba bu ne demek?

Apartman Sohbetleri 3 Yedi Yaş Pantolonunu Bulsak Cebinden Ne Çıkardı?

Merhabalar Apartman sohbetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geldik 3. soruya. Yedi yaş pantolonunu bulsak cebinden ne çıkardı?

1.Isparta Kitap Fuarı 03 - 12 Mart 2017

Merhabalar Aslında sizlere bugün farklı bir yazı ile merhaba diyecektim fakat kitap fuar listemde dün başlayan bir fuar olduğunu fark ettim ve sizleri de bilgilendireyim istedim. 

24.12.2016 İnsancıl Kitabevi Kitap Alışverişim

Merhabalar Yine aralarda derelerde sıkışıp kalmış bir yazıyla geldim. Geçen sene oğlumun sınıfında düzenlenen ve oğlumun hediye almak için girdiği İnsancıl Kitabevinden sevgilerle. Biz yine kitap aldık ki...

Ayçe Ayyıldız - Biz O Zamanlar Baaçede Oynardık

Merhabalar Madem biz Apartman Sohbetleri adı altında çocukluğumuza dönüyoruz, o zaman hazır sırası gelmişken, çocukluğuna gidenlere, oradan ayrılamayanlara okuduğum bir kitabın yorumunu ve tavsiyesini vereyim.