Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 18

Merhabalar

Hazır bitenler yazısı yazmaya başlamışken öyle de devam edelim bakalım. Sırada banyo malzemelerimiz var. Buyurunuz efendim.


Palmolive Aroma Sensations So Relaxed ismi gibi Relax bir duş jeli. Zira banyo sırasında yaydığı koku banyo sonrasında da vücutta bir süre varlığını hissettiriyor. Banyodan çıktıktan sonra banyonun içinde uzun bir süre kokusu devam ediyor. Banyonunda uzun bir süre hoş kokmasını sağlıyor.(Bana göre bir taşla iki kuş) Duş jeli olarak daha öncede kullanmıştım. Kaşıntı veya pul pul olma sorunu yaşamadım. İndirimde olduğunda yine alacağım bir ürün. Kokusuna bayılıyorum. 


Selesta Life Horsetail Yulaflı & Zeytinyağı Saç Bakım Kremi. Maalesef bu üründen hiç memnun kalmadım. Saç Kremi kullandım mı? Kullanmadım mı? belli değildi. Dolayısıyla verdiğim paraya da acımadım desem yalan olur. Bugüne kadar bir çok saç kremi kullandım fakat saçıma hiç etki etmeyen bir saç kremine rastlamamıştım. (Herşeyin bir ilki varmış) Bugüne kadar aldığım saç kremleri bir nebze olsun saçlarımı açardı. Bu ürün saçlarımı hiç açmadı. Selesta'nın şampuanından ne kadar memnun kaldıysam maalesef saç kreminden bir o kadar memnun kalmadım. Bir daha kesinlikle almayacağım. Fiyatı yaklaşık 15,00.-TL ciavrındaydı.


Selesta Life Isırgan Otlu&Zeytinyağlı Şampuan. Kullandığım günden bu yana saçlarımın nefes aldığını ve ağırlaşmadığını hissettiğim bir ürün. Saç dökülmesi şikayetime önerilen bir üründü ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Saç dökülmelerim azaldı ve saçlarım da sanki daha arınmış hissi oluştu. Yeni kutuyu aldım bile. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum. İçinde zeytinyağı olduğu çok belliydi. Evdeki banyoda durduğunda şampuanı kutudan çıkartmakta zorlandık. Katı durumda neredeyse kutuyu kıracaktık. O derece koyulaşmıştı ve soğukta donan zeytinyağı gibi sanki donmuştu. Ancak termale gittiğimizde sıcak ortama girince bildiğiniz normal kıvamına geri döndü. Bu durum ürün hakkında olumlu düşüncelere yol açıyor. Ancak 400 ml. için fiyatı sanırım 20,00.-TL civarındaydı ve biraz pahalı. Çok satılan bir ürün olmadığından dolayı da indirim vs. durumları da pek söz konusu değil. Kokusu da gayet güzel. 



Bir kutu daha molfix ıslak mendil bitirmişiz. Molfixle ilgili ilk düşünce yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Kendinize çok iyi bakın. Mutlu, sağlıklı ve eğlenceli bir hafta sonu geçirin. 

Allah'a emanet olun. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan