Ana içeriğe atla

1.Isparta Kitap Fuarı 03 - 12 Mart 2017

Merhabalar

Aslında sizlere bugün farklı bir yazı ile merhaba diyecektim fakat kitap fuar listemde dün başlayan bir fuar olduğunu fark ettim ve sizleri de bilgilendireyim istedim. 
Fuar 03 Mart - 12 Mart 2017 tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak. Hepsi bu kadar mı? evet bu kadar. Peki neden?

Fuar haberleri verirken bildiğiniz üzere web adresine, giriş ve çıkış saatlerine, etkinlik takvimine kadar her şeyi paylaşmaya dikkat ederim. Ancak bu defa o kadar araştırma yapmama rağmen, sizlere bunlarla ilgili bir bilgi edinemedim. Elimde sadece fuar alanının adresi mevcut. Organizatör şirketin ise web sitesinde maalesef fuarla ilgili tek bir bilgi yok. 

Fuarlarda aksaklık olması çok normal ancak, bu fuarla ilgili doğru dürüst haber çıkmamış olması da ilginç geldi. Umarım seneye yapılacak olan fuarda bu aksaklıklar giderilebilir. Zira bu tür detaylara takılan o kadar çok okuyucu var ki. Ayrıca kendi açımdan baktığımda bir etkinlik takvimi görmeyi, yazar ve şairlerin imza günlerini, saatlerini öğrenip ona göre gitmeyi bende isterim. Bana göre bu eksiklik düzeltilmeli.

Hepinize mutlu hafta sonları. Hoşça kalın.

Fuar adres: Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi
Batıkent 5766.Sok. No:5 32100 Merkez/Isparta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?