Ana içeriğe atla

1.Isparta Kitap Fuarı 03 - 12 Mart 2017

Merhabalar

Aslında sizlere bugün farklı bir yazı ile merhaba diyecektim fakat kitap fuar listemde dün başlayan bir fuar olduğunu fark ettim ve sizleri de bilgilendireyim istedim. 
Fuar 03 Mart - 12 Mart 2017 tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak. Hepsi bu kadar mı? evet bu kadar. Peki neden?

Fuar haberleri verirken bildiğiniz üzere web adresine, giriş ve çıkış saatlerine, etkinlik takvimine kadar her şeyi paylaşmaya dikkat ederim. Ancak bu defa o kadar araştırma yapmama rağmen, sizlere bunlarla ilgili bir bilgi edinemedim. Elimde sadece fuar alanının adresi mevcut. Organizatör şirketin ise web sitesinde maalesef fuarla ilgili tek bir bilgi yok. 

Fuarlarda aksaklık olması çok normal ancak, bu fuarla ilgili doğru dürüst haber çıkmamış olması da ilginç geldi. Umarım seneye yapılacak olan fuarda bu aksaklıklar giderilebilir. Zira bu tür detaylara takılan o kadar çok okuyucu var ki. Ayrıca kendi açımdan baktığımda bir etkinlik takvimi görmeyi, yazar ve şairlerin imza günlerini, saatlerini öğrenip ona göre gitmeyi bende isterim. Bana göre bu eksiklik düzeltilmeli.

Hepinize mutlu hafta sonları. Hoşça kalın.

Fuar adres: Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi
Batıkent 5766.Sok. No:5 32100 Merkez/Isparta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Kar Ve Kar Tatili

Merhabalar Dün sabah başlayan yağmur, akşam üzerine doğru kar yağışına çevirdi.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Rabia Çetin, Beyza Neşe Akkuş - Dedoş'tan Öğrendiklerim