Ana içeriğe atla

Kartpostal Etkinliği

Merhabalar

Cuma günü iş yoğunluğu arasında, ansızın ta uzak yollardan gelen ve insanın yüzünde güller açtıran bir paket bırakıldı masama. İyi ki de geldi. Hoş geldi. 

Değmesin Yağlı Boya bloğunun sahibi ile kartpostal etkinliğinde eşleşmişiz. Bu vesile ile benim yeni bir kartpostal arkadaşım daha oldu. Kendisi geçen haftalarda bana paket gönderdiğini söylemişti. Fakat iş yoğunluğundan dolayı benim aklımdan çıkmış. Ansızın masamda bulduğum paket benim günümü aydınlatan bir ışık oldu. Zira içindeki Ayet benim şu sıralar yaşadığım karmaşaların durumunu çok iyi anlatıyor. Canım arkadaşım bana öyle bir ayet gönderdin ki; ben elimdeki karta ne kadar baktım hatırlamıyorum. İçine mi doğdu bilmiyorum ama bana ışık oldu emin olabilirsin. 

Kartın yanında çok tatlı jestler de yerleştirmiş. Oğlum hediyelerine el koydu. Genelde bana gelen hediyelerin çoğuna el koyuyor, canı sağ olsun.

Kartın üzerinde de Alles Gute yani her şey iyi yazıyor. Umarım daha da iyi olacak. Ve gelelim kartın içinde ki ayete. Umarım sizinde yolunuza ışık olur. Zira bana çok şey kattı. 

Sevgili arkadaşıma yoluma ışık olduğu için çok teşekkür ederim. Dilerim Allah'ım da senin yolunu aydınlatsın. 

"Gerçek şu ki, İnsanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden Allah onların durumunu değiştirmez."

R'ad Suresi-11

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Allah'ım yolunuzu aydınlatsın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Ayşe - Aşk Nöbeti

Merhabalar Ayşe'nin Aşk Nöbeti kitabını çıktığı dönemlerde yorumlarına istinaden almıştım ancak bir türlü okuma fırsatına erişememiştim.

Zeynep Sipahioğlu - Fırtınaya Vurgun

Merhabalar Bayram tatilinde ne okusam diye raflarda dolanırken gözüme ilişince alıp okumaya başladığım kitaptır Fırtınaya Vurgun.

Arzu Altun - Ben Galiba Yine Sensedim

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Müjde Aklanoğlu - Rüyalar Gerçek Oldu

Merhabalar Saklambaç Serisinin ilk kitabı Rüyalar Gerçek Olsa'yı okuyanlar bilirler. Kitap Şahin ve Rüya'nın birbirlerine Allah huzurunda "EVET" demeleriyle sona ermişti. Tam da en heyecanlı yerinde kitap bitti derken; yazar Müjde Aklanoğlu şükür ki serinin devam kitabının ilki ile aynı anda basımını sağlayarak okuyucusu ile buluşturmuştu.(Seri kitapların devamını beklemekten nefret ederim.)

Kimberley Freeman - Esir Vadiler Şarkısı Kitap Tanıtımı

Kalbin sol anahtarı suskun melodilerde gizlidir…

Fatih Murat Arsal - Kader Çarpışması