Ana içeriğe atla

Bitenler Çöpe Gidenler 15

Merhabalar

Elimdeki bitenler yazısını bitiyorum bir bakmışım yine bir dünya ürün bitirmişim. Hadi yeniden dön başa. O zaman bir yerden yine başlayalım. Neler bitmiş? Neleri beğenmişim?



Molfix ıslak havlu evde severek kullandığım bir ürün. Arada çok yorgun olduğum zamanlarda makyaj temizleme işimi de çok rahatlıkla görüyor. Şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Özellikle kapaklı olması çok güzel. İçinde paraben ve alkol bulunmuyor. Islaklık derecesi de güzel. Bazıları kuruya yakın oluyor ancak Molfix'de öyle bir problemle karşılaşmadım. Genellikle market alışverişinde üçlü setini 9,90.-TL gibi bir fiyata alıyorum. Tavsiye ederim.


Deborah Milano BB Krem benim severek kullandığım bir ürün. Bu ikinci kutu ve elimdeki son kutuyu açtım. Ayrıntılı yazısını buradan okuyabilirsiniz. Tavsiye ediyorum. Ciltte kesinlikle ağırlık ve terleme hissi yaratmıyor. Benim çok terleyen biri olduğumu dikkate alırsak ne demek istediğim daha da iyi anlaşılacaktır.


Son olarak Loreal Paris False Lash Architect maskara. Bu ürünü çok sevdiğim halde yine neye elimi atsam kuruyor ve bu üründe maalesef üretimden kalkmış. Şayet bir yerlerde bulursanız alın. Zira kirpiklere verdiği etkisi harika. Kirpikleri uzatıyor ve tek tek ayırıyor. Fırçasını yıkayıp kenara koydum. Beğendiğim fırçaları daha sonraları kirpik bakımı yaparken kullanıyorum. Çok iyi oluyor. 



Bugünlük bu kadar. Yeni yazılarımda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Tavuk Dünyası Eskişehir

Merhabalar Geçenlerde yeni eltimlerle akşam dışarı çıkıştık. Akşam yemeği yemediğimizden dolayı kaynım Tavuk Dünyası'na gitmemizi önerdi.

Meydan Okuma 16 Gün / 16 Yazı #8

Merhabalar Meydan okumanın sekizinci gününde beni çok mutlu eden bir soru geldi.

Bir Destandır Çanakkale ve Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır - 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun