Ana içeriğe atla

Eskişehir 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü

Merhabalar

18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında Eskişehir'de de etkinlikler düzenlendi ve bunlardan biri de Taşbaşı Çarşısı önünde düzenlenen fotoğraf sergisiydi. Oğlumla tesadüf eseri o taraftaydık. Sergiyi gezmek ister misin? diye sorduğumda hemen atladı zaten. Bu sergi oldukça ilgi gördü. Sergide üzüm hoşafı ve ekmek dilimleri dağıltıldı. Program gayet güzel düşünülmüş. Elimden geldiğince fotoğrafları çekmeye çalıştım. Zira hem kalabalık olmasından, hem de güneş nedeniyle biraz yamuklu olsa da düzeltebildiğim kadar düzenledim ve sizlerle de paylaşmak istedim. 
Oğlum fotoğrafların hepsine bayıldı ancak en çok da Nusret Mayın Gemisi ilgisini çekti. Geçen yıl Çanakkale Zaferinde bizzat yerinde gidip gördüğü, animasyon şeklinde filminin anlatıldığı ve Nusret Mayın Gemisinin muadilini gezdiğinden olsa gerek, bu fotoğrafı uzun süre inceledi. Fotoğraflara bakarken yenilerde şehit düşen askerlerimize yer vermeleri de ayrıca güzeldi. Bu vatan onların sayesinde ayakta duruyor. Hepsinin ruhları şad, mekanları cennet olsun. İnşallah haklarını helal ediyorlardır.

Büyükşehir Belediye binasının da üstü en üstte görmüş olduğunuz fotoğraftaki şekilde dizayn edilmişti. Gerçekten mükemmel bir görüntü. 

Buyurun o zaman neler fotoğraflamışım hep beraber bakalım.

Hepinize keyifli bir gün diliyorum. Yeniden Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. Unutmayın; Çanakkale Geçilmez.

























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları