Ana içeriğe atla

Flormar Oje Alışverişim

Merhabalar

Sağlıklı beslenme sürecinde tükettiğim bir çayım var ve bu çayı sütle yapmak zorundasınız. Bu nedenle de markete gittim ama süt dışında ne aldım? hadi bakalım.
Ocak ayıydı. Ofiste akşam saatleri ve çay yapmak için deliriyorum. Bir baktım dolapta süt kalmamış. Hemen yanımızda bulunan şok markete gittim. Sütü aldım. Kasaya ilerlerken gözüme ilişen rengarenk ojeler. Oje hastası biri olarak incelemeye başladım ve kasaya geldiğimde fotoğraflarda renklerini ve numaralarını görmüş olduğunuz ojeler elimdeydi. Bunların dışında gök mavisi ve açık yeşil renkleri de mevcuttu. Fakat çok uç renkler sevmediğim için almadım. Fakat bu üç renge resmen bittim. Kırmızı aslında elimde olan bir renkti. Almasam da olurdu ancak diğer iki renk zaten almayı düşündüğüm renkler olduğundan aldım. Ojelerin fiyatı 1,95.-TL ve Şok marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. (Aramızda kalsın açık pembe olan rengini eşim hiç sevmedi. Bana yakışmamışmış.)

Ojelerin fırça yapısını ve sürümünü çok beğendim. Kalıcılığı da güzel. Gün içerisinde hemen tırnaklarınızdan çıkmıyor. Ben her akşam ojelerimi çıkardığımdan dolayı uzun süreli kullanımda nasıldır bilmiyorum. Pembe ojeleri çıkarırken de çok sıkıntı yaşamadım. Hemen temizlendi. Ancak  kırmızı oje de her zamanki iki kez temizleme sorunu maalesef devam ediyor. 


Kozmetik diyet sürecim halen devam ediyor ve yeni ürün almadım. Bakalım daha ne kadar devam edeceğim. Bugün 14.günüm. Umarım uzun bir süre daha kozmetik almam. İlk alışverişi yaptığımda sizlerle bu süreçte hangi ürünleri bitirdiğimi ve diyete kaç gün dayanabildiğimi de yazacağım.

Herkese keyifli bir hafta diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Gonca Çiftçioğulları Röportajı

M erhabalar Şubat ayını bitirdiğimiz şu günlerde Şubat ayının son röportajı için bu haftaki konuğum Sevgili Gonca Çiftçioğulları.

Tarihte Bugün 18 Ocak

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Tarihte Bugün 17 Ocak

My Princess Dizi Yorumu

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Peyniraltı Edebiyatı Dergisi

  Merhabalar Peyniraltı Edebiyatı Dergisi kitap alışverişim sırasında hediye olarak gönderilen bir dergiydi. Benim gibi meraklı olabilecek kişiler için dergi içeriğini ve yayımlanan bir kaç şiiri paylaşıyorum. 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.