Ana içeriğe atla

30.01.2017 Kitapyurdu Kitap Alışverişim

Merhabalar

Kitapları alalı çok uzun zaman olmasına rağmen maalesef yazısını yeni yazabiliyorum. Hadi bakalım neler almışım?

Kübra Nur Son Şansım. İlk kitabı olan Son Çarem'i okumuştum ve kalemini beğenmiştim. İkinci kitabına da şans vermek istedim. Umarım ilk kitaptan daha iyidir.

Zülfü Livaneli Huzursuzluk yeni çıkan bir kitap olmasına rağmen, kısa zamanda çok fazla kişi tarafından okundu ve sevildi. Çok fazla olumlu yorum vardı. Çok merak ettim ve aldım.

Debbie Macomber ne çıkarırsa çıkarsın kayıtsız şartsız okurum. Şu ana kadar Türkçe'ye çevirilen tüm kitapları elimde olduğundan son çıkan kitabını da hemen sepete ekledim. (Satışı biter falan, sonra ben kendi kendime kahrederim ne gereği var demi ama) Fakat Debbie Macomber kitaplarına haksızlık etmemek adına yeniden okuyup, bloğumda yorumladığım kitap yorumlarını tekrar elden geçireceğim ve tüm kitaplarını bitirmeden araya da başka bir kitap almadan okuyacağım. Elimdeki ödünç kitaplardan sonra sanırım biraz huzur bulmak, belki de birazcık Polyanna olmak adına Debbie Macomber okumak iyi gelecektir diye düşünüyorum. 

Ve son olarak tabii ki Ayşegül Çiçekoğlu kitap çıkarırsa alırım. Zira insanı yormayan, üzmeyen, naif bir kalemi var. Kendi düşen ağlamaz hikayesini wattpad ortamında okumuştum. Yazar sonunu yine kitaba sakladı ve okuyamadık. Hem sonunu okuyabilmek, hemde yazarın diğer kitapları da kitaplığımda olduğundan bu kitabını da tabii ki aldım. Hatta buradan yazarın yeni kitabını bekleyenlere bir duyuru da yapayım. Sen Benim Kaderimsin kitabının baskısı tükenmişti. Bu kitap yazarın yeni yayın evinden yeniden basılarak raflara çıkıyor. Aynı anda yeni bir kitap olan Sen Benim Nefesimsin de baskıdan çıkacak ve iki kitap birden aynı anda raflardaki yerini alacak. Sen Benim Kaderimsin ve yeni kitabı Sen Benim Nefesimsin bekleyenlere duyurulur. Sen Benim Nefesimsin wattpadde sonuna kadar okumuştum ve Sinan-Cansu kesinlikle candır. Tavsiye ederim.

Bugünlük benden bu kadar. Bol okumalı günler. Kendinize çok çok iyi bakın. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?