Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mimlendim ve Mimledim 15 - 20'den Önce 20

Merhabalar Bir Küçük Elif Meselesi  bloğunun sahibi bir mim başlatmış ve beni de mimlemiş. Etkinliğin içeriği ise 2020 yılınına kadar yapmayı planladığımız (ömrümüz varsa) 20 maddeyi paylaşmamızı istemişti. Aynı zamanda bu etkinlikle ilgili 2020 yılında İstanbul'da etkinliğe katılanlarla birlikte bir buluşma düzenlemeyi düşündüğünden bahsetmiş. B uluşmaya katılabilecek miyim? Nasip kısmet. O zamana kadar kim öle, kim kala. Ama listemi oluşturarak paylaşayım dedim. Umarım listeyi uygulayabilirim. Elif'in yazısını buradan  okuyabilirsiniz. Bakalım benim ne hayallerim varmış ve planlarım varmış?

2.Eskişehir Kitap Fuarı 06 - 15 Ekim 2017

Merhabalar Nasıl mutluyum anlatamam. Eskişehir'e, şehrime kitap fuarı geliyor. O zaman hemen detaylara geçelim.

30 Şarkı Meydan Okuması - 27 Kalbini Kıran Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında sona yaklaşıyoruz ve 27.sıradayız. 

3.Sultanbeyli Kitap Fuarı 30 Eylül - 08 Ekim 2017

Merhabalar Yine güzel bir fuar duyurusuyla geldim. Kitap fuarı sezonunun açılmasıyla bakalım şimdi nerelere doğru uzanıyoruz?

Zeynep Sipahioğlu - Kaderimin Yazıldığı Gün

Merhabalar Zeynep Sipahioğlu'nu sosyal medyada kitap yorumlarından tanıdım. Yazgı Kaderimin Yazıldığı Gün kitabını okuyan herkes çok güzel yorumlar yapmışlar ve ikinci kitabın ne zaman çıkacağını sormaktaydılar. Kitap ilgilimi çekince sepete ekledim ve o dönemde kitabın devam kitabı da çıkınca devamını da aldım. Kurban bayramı öncesinde Bodrum tatilinde okumak için başta farklı kitaplar seçmiş olsam da; aklım bu kitaptaydı ve hemen valize iliştirdim. Hadi kitaba göz atalım.

30 Şarkı Meydan Okuması 26 - Aşık Olmak İstemene Yol Açan Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında 26.sıradayız. Kararlıyım bu meydan okuma bitecek.

1.Elazığ Kitap Fuarı 28 Eylül - 08 Ekim 2017

Merhabalar Hadi bakalım yaz bitiyor ve yavaş yavaş yine kitap fuar duyuruları gelmeye başladı. Bakalım sıradaki fuar açılışını nerede yapıyoruz?

Bodrum Tekne Turu

Merhabalar Bodruma gittiğimizden geçen yazımda bahsetmiştim. Her ne kadar otelden memnun kalmamış olsak da, bu eğlenmediğimiz anlamına gelmiyor. 

6.Sancaktepe Kitap Fuarı 22 Eylül-01 Ekim 2017

Merhabalar Hadi bakalım kitap fuarlarına bugün itibariyle start veriyoruz artık. İlk durağımız bu sene 6.sı düzenlenecek olan Sancaktepe kitap fuarı.

Apartman Sohbetleri 14 En Sevdiğin Fiziksel Acı

Merhabalar Apartman Sohbetlerini bitirmeye az kaldı. Geldik 14.soruya. 14- En sevdiğin fiziksel acı.

Bodrum Gümbet Eken Resort Hotel

Merhabalar Kurban Bayramı öncesinde tatil için son jübilemizi yapıp Bodrum'la sezonu kapadık. Aslında Antalya tarafına rezervasyon yaptırmıştık ama eşimin iş arkadaşı Bodrum'u çok fazlasıyla övünce eşim Bodrum'a gitmek istedi ve biz de rotayı Ege'ye çevirdik. Peki tesisten memnun kaldık mı?

30 Şarkı Meydan Okuması - 25 Artık Hayatta Olmayan Sanatçıdan Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında geldik 25. sıraya. 

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Merhabalar Bugün 2017-2018 eğitim-öğretim döneminin ilk günü. Ziller çalıyor ve bir çok öğrenci yeniden sınıflarında olmanın mutluluğunu yaşarken, çoğu öğrenci de yeni okullarının ya da ilk defa okullu olmanın heyecanını yaşıyor.

Ayşegül Çiçekoğlu - Sen Benim Nefesimsin

Merhabalar Yine bir Ayşegül Çiçekoğlu kitabı. Ayşegül ablanın naif kalemini çok seviyorum ve bu kitabını da wattpad üzerinden okumuştum ama kitap kokusuyla buluşunca içime sindire sindire yeniden okudum. 

Eskişehir Posta Pide & Kebap

Merhabalar Eskişehir'e geldiğinizde yemek yenilebilecek mekanlarla devam ediyoruz. Her ne kadar Çibörek bekliyor olanlarınız varsa da malum bayram, tatil, okullar açılıyor derken henüz çibörek mekanlarına gidemedim. Ama Eskişehir'e geldiğinizde merkezde gidebileceğiniz mekanlardan ve benim de sıklıkla yemek yemek için tercih ettiğim bir mekanı sizlere önereceğim. Posta Pide & Kebap.

Bitenler & Çöpe Gidenler 27

  Merhabalar Yine biten ürünler var ve biriktirmeden fotoğraflayıp yazısını yazmak istedim. Birikince hem fotoğraflamak hem de köşe bucak eşimden saklamak gerçekten zor oluyor. Hadi başlayalım.

30 Şarkı Meydan Okuması 24 -Dağılmamış Olmasını Dilediğin Gruptan Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okuması ve 24.sıra.

Müjde Aklanoğlu - Adı Bende Saklı

  Merhabalar Aslında devam kitabı olan kitapları, devam kitabı çıkmadan okumayı, blogda yorumlamayı sevmiyorum ama Ecem'in ayrıcalığı var. Çünkü kendisi malum delinin önde gideni. Üstelik sosyal medyada da o kadar çok alıntı paylaşıldı ki okumaktan kendimi alamadım ve bir günde bitirdim. Fakat devamı çıkana kadar nasıl beklerim bilemiyorum.

09.08.2017 Kitapsihirbazı Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitap alışverişlerim merak ettiğim yazarların kitaplarını tamamlayarak devam ediyor. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nurcan Ateş - Anılar Ve Öyküler

Merhabalar Bu kitap bloğumu ilk açtığım zamanlarda yazar tarafından bana gönderilen bir kitaptı. Okunacak kitaplarımı ön sıralara çıkarırken sayfa sayısı nedeniyle yanıma kolaylıkla alabileceğim kitapları ayırmıştım ve bu kitabı da oğlumu yüzme kursunda beklerken iki akşamda bitirdim. 

Yarıyıl Reading Challenge 2017 3- Başladığın Bir Seriyi Bitir

Merhabalar Yaklaşık iki ay önce  Öneri Makinesi  Yarıyıl Reading Challenge 2017'yi başlatmıştı. Her ne kadar kendime bu konuda pek de güvenememiş olsam da yine de listemi oluşturmuş ve bu challenge de bende varım demiştim.

Zeynep Sahra - Ayçöreği

Merhabalar Zeynep Sahra'nın kitabını yaz tatiline gittiğimde 3 gün içerisinde bitirdim ama kafamı toparlayıp yazısını yazma fırsatını bir türlü bulamadım. Üzerinden daha da uzun zaman geçmeden sizlere kitabı anlatalım.

30 Şarkı Meydan Okuması 23 - Herkesin Dinlemesi Gerektiğini Düşündüğün Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında 23. sıradayız. 

Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap

Merhabalar Bayram seyran derken, bir bayram daha geldi geçti ama bana nasıl geçti. Aslında kafamı bir nebze olsun kaldırabilseydim planlı yayınlarımı es geçip, sizlere bu yazıyı daha önce yazmak niyetindeydim ama maalesef gözümü açacak halde değildim. Bu nedenle biraz geç kalmış bir yazı. 

09.08.2017 Okuoku Kitap Alışverişim

Merhabalar Yine kitaplar ve yine ben. Kitap alma konusunda sınırım yok. Ayarım hiç yok. Hadi bakalım neler almışım.

20.08.2017 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar Eskişehir Ömür Parfümeri makyaj alışverişi sırasında benim ilk tercihlerimden biridir. Fakat bu mağazayı seçmemin en büyük nedeni fiyatlarından daha ziyade çalışan personeli. Senelerdir aynı kadro ile çalışıyorlar ve cildinize neyin iyi gelip gelmeyeceğini konusunda süper yönlendirmeleri var. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkürler. Gelelim neler aldığıma.

20.08.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar Geçen ay içerisinde Yver Rocher yine güzel bir indirim yapmıştı ve açıkçası kendimi tutamadım. Fakat hem fiyat olarak, hem de hediyesiyle çok cazip bir alışveriş olduğunu kabul etmem gerek.Bana göre kârlı bir alışverişti. Hadi bakalım neler almışım.

Bitenler & Çöpe Gidenler 26

Merhabalar Biten ürünleri yazdıkça ne kadar çok ürün bitirip beklettiğimi ve eşimin neden bu kadar köpürdüğünü daha iyi anlıyorum. Gerçekten çok birikmiş. Hadi ürünlere geçelim.

Kurban Bayramımız Kutlu Olsun

Merhabalar Yine Allah'a şükür bir kurban bayramına daha eriştik. Rabbim kesilen kurbanlarımızı kabul eylesin inşallah.