Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 26

Merhabalar

Biten ürünleri yazdıkça ne kadar çok ürün bitirip beklettiğimi ve eşimin neden bu kadar köpürdüğünü daha iyi anlıyorum. Gerçekten çok birikmiş. Hadi ürünlere geçelim.



Loreal Volume Million Lashes maskara. Bu maskarayı çok severek kullandım. Yine olsa yine alırım dediğim ürünlerden. Fırça yapısı silikon fırça olanları daha rahat kullanabiliyorum. Bu ürünün kirpiklere verdiği hacim, kıvırma ve tutuşu çok güzel. Gün içerisinde yenilemek zorunda kalmıyorsunuz. Kesinlikle kirpiklerde nasıl bıraktıysanız yatana kadar o şekilde duruyor. Fakat bu serinin sarı-siyah olan ürününün fırçasını daha çok beğendim. Şayet o üründen bulamazsam bundan alırım. Ancak diğerinin fırçası daha güzel. 



Deborah 24 Ore asansörlü göz kalemi. Bu kalemi çok severek kullandım. Arka tarafında bulunan aplikatörü ile göz kalemini göz kapağınıza sürüp aplikatörle dağıtırsanız buğulu bir göz makyajı da elde edebilirsiniz. Sürümü kolay. Zorlamıyor.

Deborah siyah göz kalemi. Bu kalemi uzun zamandır kaybettiğimi zannederken çantamın derinliklerinde buldum. Ama sanırım bozulmuş. Gözlerimi yakıyor. Bu nedenle de çöpe gitti. Sürümü ve göze verdiği siyah yoğunluğu çok güzel.


Deborah Siyah Far Paleti. Bu farları çok severek aldım. Fakat iki seneyi aşkın bir zamandır elimdeydi ve nude tonlarında makyajı çok fazla yaptığımdan bu far maalesef çok fazla kullanılamadı ve geçenlerde kullandığımda göz kapaklarım dehşet yandı. Muhtemelen bozulmuş. Bu nedenle çöpe gitti. Ama bundan sonra alırsam bu şekilde palet almayı düşünmüyorum. Ziyan oluyor. Genellikle siyah ve beyaz rengini kullandım. Ara renkler çok kullanılmadı. Şayet uygun fiyatlı bulursam o zaman belki alabilirim. 


Deborah BB Kremi severek kullanıyorum. Ancak 04 numarası tenime biraz pembe kaldığından son alışverişimde 03 numarasını aldım ve kullanmaya başladım. Deborah BB Kremi herkese tavsiye ederim. Nemlendirmesi, güneş koruma özelliği ve tendeki uyumuyla mükemmel. Yaz döneminde bile rahatlıkla kullandım. Cilde nefes aldıran bir ürün. 


Allık fırçamı alalı sanırım 8 seneden fazla oluyor. Artık kılları sertleşti ve cildimi tahriş etmeye başladı. Çok sevmeme rağmen maalesef vedalaşmak zorunda kaldığım bir ürün oldu. Kapaklı olması hijyen açısından kolaylık sağlıyor. Samur kıllara sahip bir fırçaydı. Bu üründen bulursam yeniden almayı düşünüyorum.

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Gülümsemeyi, okumayı ve hayatı yaşamayı unutmayın. Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?