Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 27

 
Merhabalar

Yine biten ürünler var ve biriktirmeden fotoğraflayıp yazısını yazmak istedim. Birikince hem fotoğraflamak hem de köşe bucak eşimden saklamak gerçekten zor oluyor. Hadi başlayalım.


Yver Rocher Yumuşatıcı, Besleyici ve Göz Yakmayan Çocuk & Yetişkin Şampuanı. Bu ürün bana ilk Yver Rocher alışverişim sırasında hediye olarak verilmişti. Ürünün vaatleri arasında saç derisini yatıştırması, saçı yumuşatması ve temizlemesi var. 3 yaş ve üzeri çocuklar da kullanabiliyor. Ürün saçlarımı yumuşattı mı? evet ama onun dışında bir etkisini göremedim. Verdiği temizlik hissi güzel ama normalde alıp kullanabileceğim bir şampuan değil. İçeriğinde diğer şampuanlarında olduğu gibi paraben, silikon, renklendirici ve alerjen madde bulunmuyor.


Yver Rocher Badem-Portakal Çiçeği Duş Jeli. Bu duş jelinin yapısını ve kokusunu çok sevdim. Vücutta alerjik bir reaksiyon vermediği gibi, özellikle duş jellerinin sıkıntısı olan kullanımdan sonra vücutta oluşan kaşıntıyı ve kabarmayı da yaşamadım. Vücutta çok ağır bir koku bırakmıyor. Ferah bir kokusu var. Temizlik hissini yaşıyorsunuz. Tavsiye ederim. Yenilerini aldım bile. 


Sensodyne Diş İpleri. Öncelikle Yeşil olanından başlayayım. Yapısı ve diş aralarını temizlemesini sevdim. Sorunsuz bir şekilde kalıntılardan dişleri temizliyor. Yeniden alınabilir. Mavi olanını ise hiç sevemedim. Çok ince bir yapısı var ve diş arasından çekerken ip parçalanıyor. Sırf atmamak adına bitirdim. Yeniden asla almam. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, hoşçakalın. Kendinize iyi bakın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Gülşen - Bangır Bangır

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?