Ana içeriğe atla

Yarıyıl Reading Challenge 2017 3- Başladığın Bir Seriyi Bitir

Merhabalar

Yaklaşık iki ay önce Öneri Makinesi Yarıyıl Reading Challenge 2017'yi başlatmıştı. Her ne kadar kendime bu konuda pek de güvenememiş olsam da yine de listemi oluşturmuş ve bu challenge de bende varım demiştim.
Sanırım şeytanın bacağını kırdım ve başladığım bir seriyi bitirmekle işe başladım. Bloğumu takip edenler hatırlayacaktır. Debbie Macomber'ın tüm kitaplarını edindim. Ama kadında öyle bir hız var ki maalesef yetişmek mümkün olmuyor. İlk çıkardığı iki kitabı okumuştum ancak üzerinden çok uzun zaman geçtiğinden seriye devam edebilmem için yeniden okuma gereği hissettim ve Küçük Mucizeler Dükkanı ile Bir Yumak Mutluluğu okuyarak işe başladım. Ancak bu kitap yorumlarını yazarken eksik kalan bir kaç detay varmış ve bunu da yorumumu okurken fark ettim. Eskiden yazdığım yorumları da bu nedenle yeniden düzenledim. Düzenlenmiş yorumlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.


Aslında bu challenge bir bakıma elimde bekleyen kitaplarıma sıra gelmesi açısından da iyi oldu. Öneri Makinesine yeniden böyle bir şeye vesile olduğu için teşekkürler.

Yarı Yıl Reading Challenge 2017 listeme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi Debbie Macomber'ın okunmayı bekleyen 20'den fazla kitabı var ve sırasıyla bunları araya kitap katmadan okumaya çalışacağım. Gerçi aynı anda birkaç kitap okuma gibi bir huyum var ama bu sefer seriyi tamamlamak adına kendime hakim olmaya çalışacağım.

Bu yazıyı normalde seriyi bitirdikten sonra paylaşmam gerekiyordu ancak yorumları düzenleyince yeniden bilgi vermek istedim. Bundan sonraki okuduğum kitapları kitap yorumu şeklinde yayınlayacağım ve bitirdiğimde tüm okuduğum serinin linklerini bir yazıda ayrıca paylaşacağım. Şimdiden bana kolay gelsin.

Debbie Macomber okumak isteyenlere de kesinlikle tavsiyemdir. Kitaplarını okumaya başladığınızda devamını okumak istiyorsunuz.

Hepinize mutlu bir gün olsun. Okumaya devam.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?