Ana içeriğe atla

1.Elazığ Kitap Fuarı 28 Eylül - 08 Ekim 2017

Merhabalar

Hadi bakalım yaz bitiyor ve yavaş yavaş yine kitap fuar duyuruları gelmeye başladı. Bakalım sıradaki fuar açılışını nerede yapıyoruz?
Elazığ Belediyesi önderliğinde TOBB ve KOSGEB desteğiyle Elazığ'da bu yıl 1.si gerçekleştirilecek olan kitap fuarıyla başlıyoruz. 

Fuar Ahmet Aytar Meydanında 29 Eylül 2017 Cuma akşamı kapılarını açarken 08 Ekim 2017 Pazar gününe kadar sabah 10:00 akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar süresince yazar ve şairlerin imza günlerinin yanı sıra söyleşiler, konferanslar ve paneller de olacak. Fuara yüzden fazla yayınevi katılıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz "Elazığ Belediyesi 1.Ulusal Kitap Fuarının şehrin kültür-sanat yaşamına önemli bir renk katacağını belirterek; "Bugüne kadar sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda şehrimizin gelişimine katkı sağlamak adına önemli çalışmaları hayata geçirdik. Kitap fuarının özellikle teknolojik gelişmelere paralel olarak kitapların eşsiz ve büyülü dünyasından uzaklaşan gençlerimiz için bir farkındalık oluşturmasını diliyorum. İnanıyorum ki okuyan, araştıran bir nesille daha güzel yarınlara, daha güçlü bir şekilde ulaşacağız. Binlerce yıllık kültür ve tarih mirasına sahip şehrimizde kurulacak kitap fuarına tüm kitap dostlarımızı bekliyoruz" dedi.

Umarız beklenenden fazla katılımla güzel bir fuar gerçekleşir. Tüm kitap dostlarını 1.Elazığ kitap fuarına bekliyoruz. 

Yeni yazılarımda görüşene dek. Mutlu bir pazar günü olsun. Kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve tüm canlıları sevmeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Tay 2: Ebabil Takımı

 

Tarihte Bugün 14 Mart