Ana içeriğe atla

6.Sancaktepe Kitap Fuarı 22 Eylül-01 Ekim 2017

Merhabalar

Hadi bakalım kitap fuarlarına bugün itibariyle start veriyoruz artık. İlk durağımız bu sene 6.sı düzenlenecek olan Sancaktepe kitap fuarı.
Sancaktepe Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen fuar bu yıl Meydan Parkta (Yeni Belediye binası yanı) 22 Eylül 2017 Cuma(bugün) başlayacak ve 01 Ekim 2017 Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Fuar sabah saat 10:00 ile akşam 20:00 arasında okurlara ve kitapseverlere açık.

Fuara 170 yayın evi stant açarken, yazar ve şairler de imza günleriyle katılacak.

Fuarla ilgilşi her türlü detaya http://www.sancaktepekitap.com/index.html web ve https://www.facebook.com/sancaktepebeltr/?fref=ts facebook adresinden ulaşabilirsiniz.

Katılacak herkese keyifli fuarlar.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek hoşçakalın. Okumayı unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Tay 2: Ebabil Takımı

 

Tarihte Bugün 14 Mart