Ana içeriğe atla

20.08.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Geçen ay içerisinde Yver Rocher yine güzel bir indirim yapmıştı ve açıkçası kendimi tutamadım. Fakat hem fiyat olarak, hem de hediyesiyle çok cazip bir alışveriş olduğunu kabul etmem gerek.Bana göre kârlı bir alışverişti. Hadi bakalım neler almışım.



Yver Rocher 50+ GKF Güneşe Karşı Koruyucu Süt. Daha önce Yver Rocher güneş kremlerinden ne kadar memnun kaldığımdan bahsetmiştim. Yeniden tatile gidecek olmamız nedeniyle belki yetmez diyerek güneş kremi aldım. Şayet elimde kalırsa seneye de kullanabilirim. Açılmadığı sürece son kullanma tarihine kadar kullanılabiliyor.Daha önce aldığım sprey şişeydi. Bu kez de dökme şişe olan güneş sütlerini denemek istedim. İçeriğinde boğa dikeni var. Paraben, mineral yağ ve renklendirici içermiyor.




Yver Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici Şampuan. Alışveriş sırasında hediye verilen bir ürün. Ama böyle bir ürüne ihtiyacım vardı ve iyi de oldu. İçeriğinde yulaf var. Silikon, paraben ve renklendirici içermiyor.




Yver Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Şampuan. Bu şampuanı tatile gideceğimiz için aldım. Malum deniz ve havuz suyu saçları matlaştırıp, cansızlaştırıyor ve kurutuyor. Bu nedenle de bu şampuanı denemek istedim. İçerisinde organik jojoba yağı var. Ürünün vaatleri arasında saçları besleyerek güçlendirmesi, hasar görmüş saçlara bakım yapması yer alıyor. Umarım benim saçlarıma da iyi gelir. Silikon, paraben ve renklendirici içermiyor.



Yver Rocher 3'ü 1 arada Güneş Sonrası Nemlendirici Onarıcı Krem. Bu kremi daha önceki alışverişlerimde aldım ve memnun kaldım. Ürünün ayrıntılı yazısını bitenlerde yazacağım ancak, güneş sonrası ürün arayanlara kesinlikle tavsiyemdir. İçerisinde boğa dikeni var. Mineral yağ, renklendirici ve paraben içermiyor. Kokusunu da sevdim. Bu ürünün fiyatı net olarak hatırlıyorum. %50 indirimle 19,90.-TL fiyatı vardı. Son kullanma tarihine de çok zaman olduğundan seneye kullanmak için aldım. 



Yver Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Maske. Bu üründen kaçıncı stoklayışım bilmiyorum ama hem bereketli bir ürün hem de saçıma çok güzel bakım yaptı. Bitenlerde detaylı anlatımını yapacağım ancak saç maskesi arayanlar kesinlikle şans vermeliler. İçerisinde organik jojoba ve organik karite (shea) bulunuyor. Silikon, paraben ve renklendirici içermiyor.


Bu alışverişime toplamda 113,06.-TL ödedim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın, hayata gülümsemeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?