Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Nisan, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Betül Güçlü - Süper Dadı

Merhabalar Aşk için nelere katlanabilirsiniz? Neleri göze alabilirsiniz? Peki ya bir erkek olarak iki çocuğa dadılık yapabilir misiniz? İşte Efran'ın hikayesi böyle başlıyor.

Dave Pelzer - Dave Adında Bir Adam

Merhabalar Uzun zamandır elimde sürünen bir kitaptı Dave Adında Bir Adam. O kadar uzun zaman oldu ki kitaba başlayalı; aralarda bir çok kitap okudum. Bu kitaba devam ettim. Tekrar bıraktım. Tekrar okudum. Peki neden süründü? Neden bitiremedim? Kitap neler anlatıyor? 

3 Günlük Tatil Kaçamağı

  Merhabalar Henüz yaz sezonu tam olarak açılmadı ama biz çok sıkıldık, bunaldık ve resmen patladık. Malum bu sene kış çok çetin geçti. Eskişehir'in ayazını da işin içine katarsak resmen ısınmaya ihtiyacımız var.

9.Kocaeli Kitap Fuarı 13 - 21 Mayıs 2017

Merhabalar Bugün Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olarak tabir edilen bir kitap fuarındayız. Kocaeli'ye uzanıyoruz ve 9. Kocaeli kitap fuarını ziyaret ediyoruz.

2.Gaziantep Kitap Fuarı 09 - 14 Mayıs 2017

Merhabalar Bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesindeyiz. Güzel ülkemin güzel şehirlerinden Gaziantep'de düzenlenecek olan 2.kitap fuarına gidiyoruz.

Apartman Sohbetleri 6 Hastası Olduğun Bakkal Ürünü Hangisi?

Merhabalar Apartman sohbetlerimizde sıra geldi 6.soruya. Hastası Olduğun Bakkal Ürünü Hangisi? 

2.Niğde Kitap Fuarı 28 Nisan - 07 Mayıs 2017

Merhabalar Son zamanlarda havalarında ısınmasıyla fuarlar coşmuş durumda. Yetişebildiğim kadar sizlere fuar haberlerini duyurmaya çalışıyorum. Kaçırdığım varsa, haber verirseniz atladıklarımı da yayınlama şansım olur. Hadi bakalım bu sefer Niğde'deyiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Merhabalar Yine 23 Nisan. Yine neşe doluyor insan. 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla, dünya çocukları da dahil olmak üzere, tüm çocuklara armağan edilen bu güzel bayramın bu yıl 97. yıldönümü.

Apartman Sohbetleri 5 Gereksiz bir yeteneğin var mı?

Merhabalar Apartman sohbetlerimize devam edelim. Sıradaki sorumuz gereksiz bir yeteneğin var mı?

Sivas Kitap Günleri 19 - 30 Nisan 2017

Merhabalar Hadi bakalım Sivas'tayız. Sivas Kitap günlerine şöyle bir uzanalım.

6.Malatya Kitap Fuarı 05 - 14 Mayıs 2017

Merhabalar Doğu Anadolu Bölgesinden devam edelim ve bu sefer de Malatya iilimize doğru ufak bir yolculuğa çıkalım. Malatya'da bu yıl 6.sı düzenlenecek olan kitap fuarının detaylarına bir göz atalım.

3.Van Kitap ve Eğitim Fuarı 24 - 30 Nisan 2017

Merhabalar Hadi bakalım Doğu Anadolu Bölgesine uzanalım. Türkiye'nin en doğusuna. Van'a gidelim ve bu yıl 3.sü düzenlenecek olan kitap fuarına bir göz atalım.

Kabaklı Pırasalı Fırın Mücver

Merhabalar Sağlıklı yaşam paylaşımları son sürat devam ediyor. Sırada protein-sebze (PS) günlerinde severek tükettiğim mücver tarifi var. Mücvere bayılırım ve sık sık kızartma şeklince yapardım. Ama sağlıklı yaşam sürecinde kızartmalara yer yok. Zaten sağlık açısından da kızartmalar hiçbir zaman yenmemesi ya da kontrollü yenmesi gereken besinler. Bu nedenle bende kendi uydurduğum ama gayet sağlıklı, tadı da bildiğiniz mücver olan bir tarif vereceğim.

Aleyna Daşkıran - Kumaştan Kalbe

Merhabalar Geçen hafta kafam dağılsın diye başladığım ve bir günün içinde bitirdiğim bir kitap Kumaştan Kalbe.

Aliexpress Alışverişim 2

Merhabalar Yine bir  Aliexpress  alışverişi ile sizlerleyim. Bakalım bu sefer neler almışım.

4.Trabzon Kitap Fuarı 28 Nisan - 7 Mayıs 2017

Merhabalar Hadi bakalım bu sefer yeşillik cenneti Karadeniz'e oradan da Trabzon'a uzanalım ve bu yıl 4.sü düzenlenecek olan kitap fuarının detaylarına hep beraber bakalım.

22.İzmir Kitap Fuarı 22 - 30 Nisan 2017

Merhabalar Hadi şöyle bir Ege'ye uzanalım ve İzmir'de bu yıl 22.si düzenlenecek olan kitap fuarının detaylarına göz atalım.

Vah Gidene (Gerçek Bir Hikaye)

Merhabalar Çok kızgınım aslında. Çok öfkeliyim. Bu yazıyı yazmak da benim için hiç kolay olmadı ama yazmazsam içimdeki öfkeyi atamayacağım. Bugün sizlerle gerçek bir hikaye paylaşmak istiyorum. Vicdanımızı, benliğimizi bir kez daha sorgulamamız gereken bir hikaye.

Ayşegül Çiçekoğlu - Kendi Düşen Ağlamaz

Merhabalar Yine bir Ayşegül Çiçekoğlu kitabını daha bitirdim ve sıcağı sıcağına sizlere yorumuyla geldim. Kitabı büyük bir kısmını wattpad ortamında okudum. Tabii sonunu sevgili yazarımız değiştirdi. İlk okuduğum finali kitaptaki finalden farklıydı. Böylelikle iki farklı final okuma şansını elde ettim. Yazarın tüm kitaplarını alan ben, tabii ki bu kitabını da aldım. İçime sindirerek yeniden okudum ve kesinlikle yine çok güzeldi. 

Mimlendim ve Mimledim 10 - Marka Mimi

Merhabalar Sevgili  Deeptone  ilginç bir mim başlatmış ve sağ olsun beni de mimlemiş. Bu sefer ki mim konumuz Markalar. Vazgeçemediğimiz 3 marka nedir? ve Neden? Bakalım benim ilk üçüme hangi markalar neden giriyormuş? Hep beraber bakalım.

Mimlendim ve Mimledim 11 - Linet Hatıram Olsun

Zamansız Gelen Mutluluk

Merhabalar Hani bazı anlar vardır. İnsanın morali bozukken gelen bir sürpriz tüm gününün iyi geçmesine vesile olur. Sevgili Tuğçe'nin kargosu da tam da böyle bir zamanda çıkageldi. Tüm günüm aydınlandı diyebilirim. 

Yağ Detoks ve Metabolizma Hızlandırma Kürü

Merhabalar Sağlık yaşam sürecimde durumlar nasıl gidiyor derseniz şu ana kadar süper gittiğini söyleyebilirim. Peki bu süreçte metabolizmamı hızlandırma ve yağ yakımını arttırmak için neler yapıyorum? Buyurun bakalım.

04.03.2017 Migros Kitap Alışverişim 2

Merhabalar Migros Kitap Alışverişimizin 2. bölümü ile sizlerleyim.  İş Çocuk Kütüphanesi yayınları Migros'da 4,00.-TL'den satılıyor. Duyanlar, duymayanlara duyursun. Belki sizinde çevrenizdeki Migroslarda kalmıştır. O zaman buyurun devamında neler almışız?

04.03.2017 Migros Kitap Alışverişim 1

Merhabalar Herkes öğrendi ama bilmeyenler için yeniden yazmakta sakınca görmüyorum. Oğlumla ikimiz kitap aşığıyız. Kitapçılarda ve kütüphanelerde saatlerce vakit geçirebiliriz. Nerede ucuz kitap görsek atlıyoruz ve bu sefer de Migros'u talan ettik.

Mimlendim ve Mimledim 9 - Mutluluk Nedir?

Merhabalar Her Çocuk Ayrı Dünya  bloğunun sahibi bir mim yapmış ve cevaplamak isteyen herkesi de mimlemiş. Konu mutluluk olunca bende yazmadan edemedim. Bence mutluluk nedir?

Dukan Mantı

Merhabalar Sağlıklı yaşam sürecime tam gaz devam ediyorum. 5 ayda toplamda 13,5 kilo verdim ve halen vermeye devam ediyorum. Sağlıklı yaşam sürecinde sizlerle tariflerimi paylaşacağımı söylemiştim. Buyurun o zaman kim demiş sağlıklı yaşamda mantı yoktur diye. Vardır. Hem de candır. 

2.Merzifon Kitap Fuarı 01-09 Nisan 2017

Merhabalar Çok fazla fuar olduğundan fuar duyuruları yapmaya devam ediyorum. Şimdi ki durağımız Merzifon.

Denizli Kitap Fuarı 31 Mart - 09 Nisan 2017

Merhabalar Fuarlardan devam ediyoruz ve bu sefer Denizli'deyiz. Bu fuar Denizli halkı için çok önemli. Zira uzun seneler fuar talepleri olmasına, büyük şehirlerde sürekli fuar yapılıp kendilerinin iç çekmesine karışılık olarak sonunda Denizli'de fuar organizasyonu yapılmış durumda ve Denizli halkı da bu durumdan oldukça memnun. Şimdiden güzel bir fuar haftası geçirmelerini, illerinde düzenlenen fuarların artarak devam etmesini temenni ediyoruz ve hemen detaylara geçiyoruz.

5.Konya Kitap Günleri 27 Mart - 09 Nisan 2017

Merhabalar Hadi bugün Konya'ya doğru bir yolculuk yapalım ve orada geçtiğimiz günlerde ziyaretçileriyle buluşan kitap günlerine konuk olalım. Buyurun bakalım detaylar.