Ana içeriğe atla

3 Günlük Tatil Kaçamağı

 
Merhabalar

Henüz yaz sezonu tam olarak açılmadı ama biz çok sıkıldık, bunaldık ve resmen patladık. Malum bu sene kış çok çetin geçti. Eskişehir'in ayazını da işin içine katarsak resmen ısınmaya ihtiyacımız var.

Bu nedenle 1 Mayıs ile birleşen hafta sonu tatilini değerlendirelim istedik ve fotoğraflarını görmüş olduğunuz otele 3 günlük rezervasyon yaptırdık. Eşim ve ben yoğun çalışmaktan, oğlum da biri bitmeden diğerinin tarihi verilen sınav temposundan dolayı çok bunaldı. 

Temmuz ayında, bayram sonrasında bir tatil rezervasyonumuz vardı ama şu anda fiyatlarda makul seviyedeyken, bu 3 günlük tatili değerlendirmemek olmazdı. 

Tabii ki bu tatil planından oğlumuza bahsetmedik. Malum sınav dönemi kafayı tatil moduna sokup da kendini kaybetsin istemedik. Gece uykudan uyandırıp, işimiz varmış da bir yere gidiyormuşuz gibi götürmeyi planlıyoruz. Sabah gözlerini muhtemelen Gölbaşı'nda açar. O an ki şaşkınlığını ve sevincini görebilmenizi çok isterdim.


Biz buralardan 3 günlüğüne kaçıyoruz. Antalya Side bölgesinde azıcık kafa dinleyeceğiz. Herkese mutlu bir 3 günlük tatil dönemi diliyorum. Umarım sizler de bu 3 günlük tatili güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. 


Tatil fotoğraf ve anılarını dönüşte sizlerle paylaşacağım. Hepinize tatil olmasa bile, tatil tadında güzel günler, bu gece yola çıkacağız; bize de hayırlısıyla gidip gelmeyi temenni ediyorum. Tabii tüm yola çıkacaklara da aynı temennilerim geçerli. Hayırlı, kazasız, belasız yolculuklar.

İyi tatiller. Hoşça kalın. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Turgut Ülgezer Röportajı

Merhabalar Her hafta sizleri yeni kalemlerle, yeni yüreklerle buluşturmaya devam ediyorum.

Hasan Tülüceoğlu - Ateş Yakmayınca