Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Nicole R.Dickson - Son İlmek Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün kitap sitesinde dolaşırken ilgimi çeken bir kitap Nicole R.Dickson Son İlmek. Kapağı sanki şu soğuk kış günlerinde sıcacık evlerimizi anımsatıyor gibi.

Eyşan Utku İmza Günü Etkinliği

Merhabalar Son dakika almış olduğum bir haberle geldim.  Sıcağı sıcağına bu güzel haberi sizlere vermek ve vakti müsait olanların bu etkinliğe katılmasını sağlamak istedim.

Şerife Kar - Artık Çok Geç Kitap Tanıtımı

Merhabalar Hani bazen bazı şeylere geç kalırız.

John Hart - Soğuk El Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde raflarla buluşan bir psikolojik gerilim romanı ile karşınızdayım.

Safiye Çetinkaya - Eylül Vurgunu

Merhabalar Geçtiğimiz hafta pazar günü ailemle birlikte Uludağ gezisine gitmeye karar vermiştik. Malum bir kitap kurdu olarak da yanıma kitap almaktan geri kalmadım. Okumakta olduğum kitap kalınlığı itibariyle taşımada sıkıntı yaratacağından incelerden elime geçen ilk kitabı çantama tıkıştırdım. Bu da A101 kitap alışverişlerinden kütüphaneme kazandırdığım Safiye Çetinkaya'nın Eylül Vurgunu isimli kitabıymış.

Mary Kubica - İyi Kız Kitap Tanıtımı

Merhabalar Yayınlandığı 17 ülkede çokca beğeni alan, kurgusunun mükemmel olduğu söylenen ve ülkemizde de Martı Yayınları tarafından dilimize çevrilip geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan bir eser. Mary Kubica ve İyi Kız isimli romanı.

Jemma Forte - Olmadı Baştan Alalım Kitap Tanıtımı

Merhabalar Yine değişik bir konusu olduğunu düşündüğüm bir kitapla huzurlarınızdayım efendim. Jemma Forte ve Olmadı Baştan Alalım.

James Patterson - Balayı Kitap Tanıtımı

Merhabalar Az önce yeni çıkan kitaplara bakıp sizlere hangi kitabın tanıtımını yapayım diye turlarken ilgimi çekti Balayı. James Patterson kitabın yazarı.

Lucy Robinson - Aşkın Tuhaf Halleri Kitap Tanıtımı

Merhabalar 22.01.2016 tarihinde okuyucusuyla buluşmaya hazırlanan bir kitap var karşınızda. Lucy Robinson Aşkın Tuhaf Halleri.

14.01.2016 A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar A101 marketinin indirimlerini takip eden yurdum insanı gibi bende Perşembe günlerini sıkı bir şekilde takip ediyorum ancak bir farkla. 

Kütüphane Günlükleri

Merhabalar Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadığım kütüphane günlükleri ile birlikteyiz. İl Halk Kütüphanesinden almış olduğumuz kitaplarımızı oğlum yine üç güne kalmadan bitirdi. Fakat içlerinde Kemalettin Tuğcu'nun Garip isimli hikayesini pek beğenmediğini belirtti.

Müjde Aklanoğlu - Rüyalar Gerçek Olsa

Merhabalar Daha önceki yazılarımı okuyanlar hatırlayacaklardır. Müjde Aklanoğlu ile tanışmam facebook'da Rüyalar Gerçek Olsa hikayesi ile başladı. İlk bölüm yayınlandığında soluk soluğa okumuştum. Ancak bölüm sonuna geldiğimde de yaşananların sadece bir rüyadan ibaret olduğunu öğrendiğimde verdiğim tepkiyi siz düşünün. Hızlı giden bir arabanın aniden önüne köpek çıkması gibi bir şey.

Ayçe Ayyıldız - Biz O Zamanlar Baaçede Oynardık Kitap Tanıtımı

Merhabalar Seksenli ve doksanlı yıllarda yetişenler çocuklar şanslıdır. Ne mutlu ki bende onlardan biriyim. Sizlere de o zamanları anlatan, bir kitapla geldim. Ayçe Ayyıldız Biz O Zamanlar Baaçede Oynardık.

Michael Byrne - Şansa Bak Kitap Tanıtımı

Merhabalar 15.01.2016 tarihinde Yapı Kredi Yayınları tarafından raflarda yerini alacak ilginç bir polisiye türünde kitap Michael Byrne Şansa Bak. Kitap tanıtım yazısını okuduğumda evet bunu okumalıyım dediğim, anlatılana göre de soluk soluğa okuyacak gibi görünen bir eser.

Juliette Sobanet - Siyah Kar Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde raflarda yerini almış olan polisiye bir kitapla geldim. Juliette Sobanet Siyah Kar. Kitabın konusu 1937 yılında da aynısı yaşanmış bir kaçırılma olayının yıllar sonra yeniden aynı şekilde tekrarlanması ve kaçırılan ikizi Isla'yı arayan Jillian'ın yaşadıkları diyebiliriz. 

Nuria Roca - Sen Ağlama

Merhabalar İyi mi yoksa kötü mü olduğuna hâlâ daha karar veremediğim Yabancı Yayınlarından çıkan Nuria Roca'nın Sen Ağlama isimli kitabını bugün bitirdim. Kitabı arkadaşım bana beğeneceğimi düşünerek verdi lakin işin özünde şöyle bir durum söz konusu; kitabı sevip sevemediğime halen daha karar verebilmiş değilim.

Merve Özcan - Gözlerini Haramdan Sakın Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün öyle bir blog yazasım, sizlere yeni yeni kitaplar tanıtasım var sormayın.

Sezgin Irmak - Zehr-i Bal Kitap Tanıtımı

Merhabalar Dün raflarda yerini alan tarih,polisiye ve aşk kokan bir Türk yazar Sezgin Irmak. Kitabı ise Zehr-i Bal.

Maggie O'Farrell - Sevgilimin Sevgilisi Kitap Tanıtımı

Merhabalar Hadi bakalım biraz da gerilim okuyalım. Hayaletler geceleri  rüyalarımıza girer mi acaba?  08.01.2016 tarihinde raflarda olacak Maggie O'Farrell Sevgilimin Sevgilisi ile adrenalin tavan yapsın ister misiniz? Açıkçası ben isterim.

Debbie Macomber - Kıvılcım Sahili Kitap Tanıtımı

Merhabalar Dünkü Debbie Macomber kitap tanıtımımı okuyanlar hatırlayacaklardır Bir Buket Aşk kitabının 09.01.2016 tarihinde raflarda yerini alacağını ve benim de ne kadar çok sevindiğimi yazmıştım. Ancak bugün sizlere yeni çıkacak olan kitaplardan hangisini tanıtsam diye bakınırken, birden Debbie Macomber ve Kıvılcım Sahili kitabının çıkacak olduğunu okudum. Hatta bir ara yanlış mı okuyorum diye baktım ama gerçekten çıkıyormuş. 

Debbie Macomber - Bir Buket Aşk Kitap Tanıtımı

Merhabalar 09.01.2016 tarihinde raflarda yerini alacak sımsıcak duyguların olduğu okurken çok keyif alacağınız bir kitap Debbie Macomber Bir Buket Aşk.

Özlem Türk - Annemin Gelini Olur Musun 2 Bir Civciv Ve Kurbağa Hikayesi

Merhabalar Özlem Türk'ün Annemin Gelini Olur musun? serisinin ilk kitabını okuyanlar bilirler. Aksen ilk kitabında İzmir'e dönmeye karar vermiş ve Yekta'yı deyim yerindeyse yüzüstü bırakarak çekip gitmişti. Serinin ikinci kitabında hikaye kaldığı yerden devam ediyor.