Ana içeriğe atla

Michael Byrne - Şansa Bak Kitap Tanıtımı


Merhabalar

15.01.2016 tarihinde Yapı Kredi Yayınları tarafından raflarda yerini alacak ilginç bir polisiye türünde kitap Michael Byrne Şansa Bak. Kitap tanıtım yazısını okuduğumda evet bunu okumalıyım dediğim, anlatılana göre de soluk soluğa okuyacak gibi görünen bir eser.




Bully'nin uzun zaman sonra yüzüne gülen şansı, ancak bunun için elindeki kısıtlı süre, parayı alabilmek için yaşının tutmaması, bu konuda güvenebileceği birini bulması, peşindeki karanlık adamlar ve hayatta sadece güveneceği tek şey köpeği olan bir çocuk.

Şayet çevirmede ve kurgu da kopukluk yoksa sonuna kadar heyecan dorukta gibi görünüyor. Türünün polisiye tarzda olduğunu düşünüyorum. Alışveriş ve okuma listelerine eklenen Michael Byrne Şansa Bak kitabıyla hepinize keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden


Annesi öldükten sonra Bully üvey babasının kaldığı evi terk etmiş, köpeği Jack'le birlikte Londra sokaklarında yaşamaya başlamıştır. Bir gün, annesinin kendisine verdiği son doğum günü kartının içinde bir loto kuponu bulur. Araştırdığında, büyük ikramiyenin kendisine çıktığını, ancak parayı almak için sadece beş günü kaldığını öğrenir. Bir sorun daha vardır: Ödülü alabilmek için yaşı tutmayan Bully, kendisine yardım edecek güvenilir bir yetişkin bulmalıdır. Üstelik Bully’nin büyük ikramiyeyi kazandığını öğrenen tehlikeli adamlar da kupon için onun peşine düşecektir.

Michael Byrne’ün romanı Şansa Bak, köpeğinden başka kimsesi olmayan bir çocuğun, annesinin kaybıyla baş etmesinin ve Londra sokaklarında hayata tutunmasının son sayfaya kadar nefes nefese okunan hikâyesi.


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 292

Yapı Kredi Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?