Ana içeriğe atla

Debbie Macomber - Kıvılcım Sahili Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Dünkü Debbie Macomber kitap tanıtımımı okuyanlar hatırlayacaklardır Bir Buket Aşk kitabının 09.01.2016 tarihinde raflarda yerini alacağını ve benim de ne kadar çok sevindiğimi yazmıştım. Ancak bugün sizlere yeni çıkacak olan kitaplardan hangisini tanıtsam diye bakınırken, birden Debbie Macomber ve Kıvılcım Sahili kitabının çıkacak olduğunu okudum. Hatta bir ara yanlış mı okuyorum diye baktım ama gerçekten çıkıyormuş. 


Bir Buket Aşk kitabından iki gün sonra 11.01.2016 tarihinde raflarda yerini alacak olan Kıvılcım Sahili kitabı Cedar Cover serisinin devam kitabı. 


Cedar Cover serisi elimde olmasına rağmen henüz okuyamadım. Fakat serinin devam kitabı olması nedeniyle yine sepete hemencecik giriverdi. 

Peki diyeceksiniz ki bu kadar sık aralıkla neden bu kitaplar çıkıyor. Sebebi Bir Buket Aşk kitabını Epsilon Yayın evi çevirmiş ve piyasaya sürecek. Kıvılcım Sahili ise Novella Yayınlarından. Bu nedenle yazarın diğer ülkelerde yayımlamış  olan iki kitabı ülkemizde de iki Yayın evi tarafından çevrilmiş durumda ve raflardaki yerlerini almaya hazırlanıyor.

Debbie Macomber kitaplarına bu kadar kısa sürede kavuşmamızı sağlayan Novella ve Epsilon Yayın evlerine teşekkürler. 

Sizlere de keyifli okumalar.

Tanıtım Bülteninden


Hayatta her zaman iyi şeyler olmaz, kötü günler geldiğinde yaşam kıvılcımlarınla içindeki umudu canlı tut...

Sevgili Okur,
Belki bizi çok ama çok şaşırtan bir olay olduğunu duymuşsunuzdur. Kızım Justine ve eşi Seth restoranlarını kaybettiler. Deniz Feneri Restoranı’nın soruşturması devam ediyor ve en büyük şüpheli, yangının hemen ardından ortadan kaybolan Anson Butler.
Justine ve Seth, şimdi yeni planlar yapmaya ve geleceklerini aydınlatmaya çalışıyorlar. (Böyle bir durumda evliliklerini yürütmenin de ne kadar zor olduğunu tahmin edersiniz.) Ve elbette ki hayatlarında sadece kötü şeyler olmuyor: Benim dünya tatlısı torunum Leif, artık Rainier Yolu’ndaki sevimli evlerinde onlarla birlikte.
Cedar Cove’daki hayat herkes için devam ediyor. Evlilikler, doğumlar, toplantılar ve arada sırada patlayıveren skandallar…
Neyse, bunları sonra konuşuruz. Şimdi sizleri hayat dolu bu kasabayla baş başa bırakıyorum.
Olivia
“Cedar Cove serisindeki kitaplar, inanılmaz keyifli ve bağımlılık yapıyor.”
Publishers Weekly
“Macomber’ın birbirlerine cesaret ve destek veren sevgi dolu karakterleri, umudu ve aşkı hiç beklenmedik yerlerde buluyor.”
Booklist
“Okuyucular Macomber’ın Cedar Cove’una aile buluşması rahatlığı içinde dönüyor.”
BookPage


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 448

Novella Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.