Ana içeriğe atla

Maggie O'Farrell - Sevgilimin Sevgilisi Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Hadi bakalım biraz da gerilim okuyalım. Hayaletler geceleri  rüyalarımıza girer mi acaba? 08.01.2016 tarihinde raflarda olacak Maggie O'Farrell Sevgilimin Sevgilisi ile adrenalin tavan yapsın ister misiniz? Açıkçası ben isterim.

Kitap tanıtımında fantastik tarz da gibi görünen bir roman bizi beklese de, açıkçası polisiye roman okuyup da sonunu çözmeye çalışırcasına bir roman okuyacağımızı düşünüyorum. Kaldı ki eski sevgili neden yeni sevgilinin hayatına girsin? Bu da ayrı merak konusu.

Yapı Kredi Yayınları'nın kitaplarında bugüne kadar olumsuz bir basım görmedim. Kitap içeriği olarak da ilgi çekici ve sürükleyici görünüyor. O zaman hadi bakalım okumaya devam. Kitap ön siparişleri açılmış durumda. 

Herkese keyifli okumalar.


Tanıtım Bülteninden


Londra’da yaşayan Lily, bir partide tanışıp tutkulu bir ilişkiye başladığı Marcus’un evine taşındığı zaman, bu evde başına geleceklerden habersizdir. Marcus’un eski sevgilisi Sinead’in hayaleti umulmadık anlarda karşısına çıkmaya başlar. Bu karşılaşmalar Lily’nin hayatını kâbusa çevirecek, onu Marcus’la ilişkisini sorgulamaya, hatta sevgilisinin gerçekte kim olduğunu araştırmaya yöneltecektir

Sevgilimin Sevgilisi, tutku, aldatma ve eski aşkların hayaletleri hakkında sürükleyici, sürprizlerle dolu, lirik bir roman.


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 224

Yapı Kredi Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.