Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Nisan, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Victoria Conelly - Olmaz Olsun Cüzdanımda Milyonlar

Merhabalar Hepimizin başkasından aldığı emanet kitaplar vardır. Hemen okuyup geri vermemiz gerekirken araya giren bir çok mazeret yüzünden okuyamadığımız ve raflarımızda beklettiğimiz. (Bu arada kendimi kınıyorum normalde hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve bu kitabı bir seneden fazladır elimde tutuyorum. Belki de kitabı aldığım kişinin bende güvende olduğunu bildiğinden kitabı istememesinden dolayı da olabilir bu rahatlığım ama ben yine de kendimi kınıyorum.) Victoria Conelly Olmaz Olsun Cüzdanımda Milyonlar kitabı da aynen böyle bir kitap.

Meral Kır - Aşkın Kokusunu Aldım Kitap Tanıtımı

Merhabalar Meral Kır sevenlere çok güzel bir haberle geldim. Meral Kır'ın yepyeni kitabı Aşkın Kokusunu Aldım 03.05.2016 Salı günü raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Susan McBride - Karanlık Koridor Kitap Tanıtımı

Merhabalar Yine adı gibi karanlık bir kitapla geldim. 21.04.2016 tarihinde rafları süslemeye başlayan bir kitap Susan McBride Karanlık Koridor. 

Mine Yaman - Gavur Kitap Tanıtımı

Merhabalar 29.04.2016 tarihinde raflarda yerini alacak ilginç konusuyla dikkat çeken bir kitapla geldim. Mine Yaman Gavur.

Jo Nesbo - Leopar Kitap Tanıtımı

Merhabalar Hadi bakalım gece gece sardım yine cinayet kitaplarına. 20.04.2016 tarihinde raflarda yerini almış heyecanın doruğunda hissettiren bir kitapla sizlerleyim. Jo Nesbo ve Leopar.

Müjde Aklanoğlu - Bana Bir Masal Anlatsana Kitap Tanıtımı

Merhabalar Wattpad'de daha önceden bir kısmını okuduğum ancak sonrasında kitap olacağından dolayı kaldırılan gerçek bir hikayenin kitap olmuş hali. Müjde Aklanoğlu Bana Bir Masal Anlat.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Merhabalar 23 Nisan 1920' de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel bayram hepimize kutlu olsun. Biliyoruz ki bugünün çocukları yarınların büyükleri olacaklar ve bu Cennet vatanımıza sahip çıkacaklar.

Asude - Daima Aşk Kazanır Kitap Tanıtımı

Merhabalar Benim gibi Asude hayranı okurları yakından ilgilendiren uzun zamandır beklediğimiz bir haberle geldim. Asude'nin Daima Aşk Kazanır kitabı.

Eskişehir Kitap Fuarı 29 Nisan-08 Mayıs 2016

Merhabalar Sizlere öyle güzel bir haberle geldim ki, Eskişehir’li kitap kurtları bu habere bayılacaklar.

Lemariz Müjde Albayrak - Maske

Merhabalar Yine geç kalınmış bir yorumla sizlerleyim. Malum havalar ısındı ben gezmekten pek bilgisayar başına oturamıyorum. Ancak fırsat bulduğum ilk anda yorumları sizlere aktarabiliyorum.

Yeni Konularla Sizlerleyim

Merhabalar, Uzun zamandır aklımda olan bir konuyu sizlere aktarmak istiyorum. Malum sürekli gezen, yeni yerler gören ve keşfeden biriyim. 

Lemariz Müjde Albayrak - Hissiz

Merhabalar Hissiz kitabını kitaplığıma ekleyeli çok uzun zaman olmasına rağmen, okumaya maalesef çok fazla kitap olduğundan dolayı yeni sırası gelenlerden.

Nisan Ayı Kitap Alışverişlerim

Merhabalar Alışveriş çılgınlığım bazı insanlar gibi giyime, kuşama, süse püse değil kitaba. Kendimi yine tutamadım. Bu ayı boş geçeyim nasıl olsa elimde okunacak çok kitabım var derken bir de baktım kendimi nette kredi kart numaralarını ekrana girerken buluverdim.

Işıl'ca - Bekir

Merhabalar Duygu, Ali’m derken sıra geldi ağır abi Bekir’e. Bekir için ne desem bilemiyorum. İnsan da bu kadar sabır pes doğrusu. Sabır taşı olsa emin olun çatlardı. Ateşli Selma'sını beklerken adam resmen yaşlandı.

Ursula Poznanski - 5 Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün kitapların yine tozlu raflarında kaybolma günlerimden biri. Kitap keşfine çıktım yine. Sizlere bu kitabı kendi listeme eklediğim halde ne tanıtmadığımı bilmiyorum ama okuyucu yorumlarından da gördüğüm kadarıyla iyi bir kitap.  Ursula Poznanski'nin  5 adlı kitabı.