Ana içeriğe atla

Ursula Poznanski - 5 Kitap Tanıtımı


Merhabalar
Bugün kitapların yine tozlu raflarında kaybolma günlerimden biri. Kitap keşfine çıktım yine. Sizlere bu kitabı kendi listeme eklediğim halde ne tanıtmadığımı bilmiyorum ama okuyucu yorumlarından da gördüğüm kadarıyla iyi bir kitap. Ursula Poznanski'nin 5 adlı kitabı.


Raflarda yerini alalı 2 ayı geçmiş. Fakat içerik olarak nefes kesecek bir kitaba benziyor. Hemen okumam lazım. Hangi kitabı okuyacağımı şaşırmış ben hepsini birden okuyabilmek için neler yapsam bilemiyorum. Aynı anda üç kitap okuduğum halde yine de doyamıyorum.

Neyse, konuyu dağıttım. Yazarın ülkemizde yayınlanmış olan 3 kitabı daha var ve hepsinin de okuyucu yorumları gayet iyi. Nefes kesen ve sürükleyici olduğunun düşünen yorumlar kitaba daha da sarılmama neden oldu. Hadi o zaman kitaplarla dolu dolu yepyeni bir güne daha merhaba.

Herkese keyifli okumalar.

Tanıtım Bülteninden


Gerilim ve bulmaca severleri koltuklarına çivileyecek bir roman!


Gizemli bir psikopat sizin bulmanız için çeşitli yerlere kutular yerleştiriyor ve her bulduğunuz kutu bir vücut parçasıyla beraber sıradaki kurbanın kimliği hakkında ipucu veriyor. Bu gözü dönmüş caninin kim olduğunu araştırırken bir yandan da bıraktığı bilmece gibi mesajları çözmeye ve kutuların gizlendiği koordinatları bulmaya çalışıyorsunuz, sonraki hedefine ulaşmaması için tek şansınız ondan daha zekice bir hamle yapmak. 
Salzburg Polis Teşkilatı’ndaki Kaspary ve Wenninger için önlerindeki dava tehlikeli bir oyuna dönüşmeye başlamıştı. Kurbanların sayısı arttıkça ve zamanları kısaldıkça 5 aşamalı bilmeceyi çözebilmek için doğru hamleleri yapmak zorlaşıyordu. Çünkü karşılarındaki kişi, yapbozun son parçasını bulacakları ana kadar dedektiflerin zihinlerini zorlamaya kararlı bir dâhiydi. 


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 384

Koridor Yayıncılık

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?