Ana içeriğe atla

Nisan Ayı Kitap Alışverişlerim



Merhabalar

Alışveriş çılgınlığım bazı insanlar gibi giyime, kuşama, süse püse değil kitaba. Kendimi yine tutamadım. Bu ayı boş geçeyim nasıl olsa elimde okunacak çok kitabım var derken bir de baktım kendimi nette kredi kart numaralarını ekrana girerken buluverdim.


Debbie Macomber malum ben daha elimdeki kitaplarını bitiremeden sürekli kitap çıkarıyor. Hızına yetişmek maalesef mümkün değil. Mümkünse bir süre kitap falan çıkarmasın. Daha elimdeki kitaplarını okuyamadım. Fakat bu son aldıklarımla Debbie Macomber'ın ülkemizdeki Türkçe'ye çevrilmiş olan bütün kitaplarını almış oldum. 

Debbie Macomber takipçileri bilirler ancak, bilmeyenler için söyleyeyim Blossom Sokağı serisinden sonra Cedar Cover serisini çıkardı. Bu kitapların içinden sadece Bir Buket Aşk kitabı Blossom sokağına ait. Yıldızlı Gece seriden bağımsız bir kitap. Kalanlar ise Cedar Cover serisinin devam kitapları. 

Debbie Macomber tarzını seviyorum. Her ne kadar insanlar fazla Polyanna olduğunu düşünseler de bu tarz kitapları herkesin okuması gerektiği kanaatindeyim. En azından belki de kaybolmaya başlamış olan insanlığımızı geri kazanmamıza bir nebze de olsa yardımı olur.

Herkese Keyifli Okumalar Dilerim.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?