Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Renee Carlino - İki Yabancı Olmadan Önce Kitap Tanıtımı

Merhabalar Sizlere yarın piyasaya çıkacak bir kitapla geldim. Renee Carlio İki Yabancı Olmadan Önce. 

Kütüphane Günlükleri

Merhabalar  Kütüphanede bu hafta yine kendimi tutamadım. Okumak isteyip de alamadığım kitapları raflarda görünce resmen kene misali kitaplara yapıştım ve bırakamadım.

Sinan Akyüz - Aşk Başka Evde

Merhabalar Kütüphane Günlüklerinden aşina olduğunuz ve benimde okumak istediğim ve alınacak kitaplar listemde kuzu kuzu zamanını bekleyen kitabı kütüphane raflarında görüp çok sevinmiştim.

Courtney Walsh - Kağıttan Kalpler Kitap Tanıtımı

Merhabalar Sizlere 01.12.2015 Salı günü raflarda yerine alacak yeni bir kitapla geldim. Courtney Walsh ve Kağıttan Kalpler. 

Zeynep Sey - Solucan -1 / Umut Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde raflarda yerini almış olan bir kitap bugün dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim.

Rukiye Kayaarslan - Güz Delisi

Merhabalar Kütüphanenin tozlu raflarında gördüğüm ve çıktığından bu yana al beni oku diyen bir kapağa sahip Rukiye Kayaarslan'ın Güz Delisi kitabına kavuşup sonunda okuyabildim.

Şebnem Burcuoğlu - Kocan Kadar Konuş 2 Diriliş

Merhabalar Şebnem Burcuoğlu'nun Kocan Kadar Konuş kitabının ilkini okuyanlar büyük bir merakla 2.kitabı beklemekteydiler.  

Charlotte Link - Esrarengiz Kadın Kitap Tanıtımı

Merhabalar Sizlere 23.11.2015 Pazartesi tarihinde raflarda yerini almaya hazırlanan Charlotte Link'in Esrarengiz Kadın isimli polisiye kitabıyla geldim.

Fatih Murat Arsal - Beni Bırakma

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın Beni Bırakma kitabını okuyalı çok uzun zaman olmasına rağmen yorumlamak bugüne kısmet oldu.

Gayle Callen - Evimdeki Yabancı

Merhabalar Grace ve Daniel'ın hikayesine hoş geldiniz mi desem gelmeseniz de olur mu desem bilemiyorum.

Kasım Ayı Kitap Alışverişleri 2

Merhabalar Şşşşiiiiiitttt. Aman eşim duymasın ben yine kitap aldım. (Yakında evden kovulursam ya bir yayın evinde ya da kütüphanede yatmaya karar verdim) Ama emin olun bu kitabı 2,00.-TL'ye bulduğunuzda siz de benim gibi dayanamaz alırdınız. Tabii ki Hannah Richell'in Gölgedeki Yıl kitabından bahsediyorum. Hem de ciltli. Peki diğerleri mi? KDV.si :)

Kütüphane Günlükleri

Merhabalar Birkaç haftadır gidemediğimiz kütüphaneye bugün sonunda gidebildik. Bu haftaki kütüphane yolculuğumuza 5 yaşındaki yeğenimde katıldı.

Maya Banks - Ateş Nefes Nefese Üçlemesi 2

Merhabalar Aslında bu kitapla ilgili yorum yazmakla yazmamak arasında çok bocaladım ancak kitabı merak edenler için yorumlamaya karar verdim.

R.J.Palacio - Mucize Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün sabah yine her zamanki gibi kitap sitelerine bir göz attım.

Emma Chase - Karmakarışık

Merhabalar Sıradan bilindik bir hikaye ama bambaşka bir bakış açısıyla bir kitap ve karşınızda Karmakarışık kitabı ile Emma Chase. Gülmeye hatta kahkaha atmaya hazır mısınız?

Fatih Murat Arsal - İki Renk Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal denince aşkı yazan adam akla gelir. Her romanı birbirinden güzeldir ve hangi karaktere, hangi kitaba aşık olacağınızı hangisini ilk sıraya taşıyacağınızı bilemezsiniz.

Kasım Ayı Kitap Alışverişleri

Herkese Merhabalar Bu ay yine her ay olduğu gibi kendimi tutamadım ve parmaklarımı yine kitap sitesinde sepete eklemeler yaparken buldum.

Şebnem Burcuoğlu - Kocan Kadar Konuş

Merhabalar Yine sizlere kitap çıktığında kahkahalar atarak okuyup bitirdiğim ama yorumu için geç kalınmış bir kitapla geldim. Şebnem Burcuoğlu ve Kocan Kadar Konuş.

İstanbul Tüyap Fuarı ve Tüyap'a Gidemeden Bir Yıl Daha

Merhabalar Malum bugün İstanbul Tüyap fuarı başladı. 7 Kasım'da başlayan İstanbul Tüyap Fuarı 15 Kasım'a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Meral Kır - Yolum Aşka Düştü

Merhabalar Meral Kır okumaya başlayan ve kitaplarını elinden bırakamayan, yeni kitap çıkarsın diye bekleyen herkes gibi bende Aylardan Aşk ve Aşkı Seçtim kitaplarından sonra merakla beklediğim Yolum Aşka Düştü kitabı çıkar çıkmaz hemen sipariş verip okudum.

David Levithan - Her gün

Merhabalar Geçen günlerde kütüphaneden aldığım ve süreli zaman içinde teslim etmem gereken bir kitap olması nedeniyle okuma sırasına öncelik verdiğim bir kitap.

Nurcan Ateş - Cam Kenarı Şiir Kitabı

Merhabalar  Bugün sizlere çok önceden okuduğum bir şiir kitabını tanıtmak istiyorum. Nurcan Ateş ve Cam Kenarı. 

Harlan Coben - Bana Söz Ver Kitap Tanıtımı

Merhabalar Harlan Coben okuyanlar bilirler, bir kere okumaya başladınız mı benim gibi bütün seriyi eve dizer, sonrasında da okumaya kıyamazsınız.