Ana içeriğe atla

Maya Banks - Ateş Nefes Nefese Üçlemesi 2

Merhabalar

Aslında bu kitapla ilgili yorum yazmakla yazmamak arasında çok bocaladım ancak kitabı merak edenler için yorumlamaya karar verdim.
Öncelikle belirmeliyim ki kitap benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Sıcak kitabına göre daha güzel bir kurgu bekliyordum. En azından korumacı ağabey Jace'in bunu hak ettiğini düşünüyordum. Hoş yine korumacıydı ancak bir insan nasıl bu kadar saçmalar görmüş olduk.


Ateş kitabında Sıcak kitabından tanıdığımız Mia'nın abisi Jace'in hikayesi anlatılıyor. Jace, Mia'nın nişan töreninde gözlerini Bethany'den ayıramaz. Ash'a kızı gösterir ve Ash'da kıza bir teklifle gider. (Burada teklifin ne olduğunu söylemiyorum okumak isterseniz görürsünüz) Bundan sonraki olaylar da kızın teklifi kabul etmesi ve kendini beğenmiş, takıntılı ve kontrol manyağı Jace'in Bethany'i hayatına dahil etmeye çalışması ile gelişir. 


Kitap serinin ilk kitabından da bilindiği üzere yine +18 . Yazım hataları ve yazarın bir çok yerde kendini tekrar etmiş olması da açıkçası kitabı okumaktan soğutuyor. Bethany'nin çok güvensiz olduğunu kitapta görebiliyoruz ancak bu kadar da olmaz dedirtecek kadar bence insanların boğulması da gerekmiyordu. Hele sonuna doğru da Jace'in Ash ve Bethany ile ilgili bir anlık düşündüğü sahne de yok artık dedirtti. 

Ben Sıcak kitabını okuduğumda Mia ve Gabe'i sevmiştim ama aynı şeyi Jace ve Bethany ikilisi için maalesef söyleyemeyeceğim. Hele Bethany'nin sözde kardeşi olan Jack'in ara ara senaryoya dahil olması ve saçma sapan yaptığı hatalarda üstüne tuz biber oldu diyebilirim. Keşke daha kurgulanarak yazılmış bir kitap olsaydı da daha güzel bir şeyler yazabilseydim. Umarım Kor kitabında aynı hayal kırıklığı oluşmaz.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Her kadın bir peri masalı yaşayabilir…Üstelik bu masal çok seksi de olabilir…


Jace, Ash ve Gabe; zengin ve güçlü üç erkek.
İstedikleri her şeyi elde etmeye alışkınlar
Yani hemen hemen her şeyi…Yıllardır birbirinin en iyi dostu ve iş ortağı olan bu adamlar, sahip oldukları ne varsa birbirleriyle paylaşıyorlar.
Özellikle Ash ve Jace için bu konuda sınır yok.Ancak Jace, Bethany ile karşılaştığında, daha önce hiç tatmadığı bir duyguyu, kıskançlığı yaşıyor.
Takıntı haline getirdiği bu duygu onun kontrolünü kaybetmesine yol açıyor.Bethany’yi hiç kimseyle paylaşmamaya, onun hayatındaki tek erkek olmaya kararlı olan Jace bunun için her türlü bedeli ödemeye hazır.

Sevgili dostu Ash’e sırtını dönmesi gerekse bile.
Ve kendini birdenbire bambaşka bir hayatın içinde bulan Bethany’nin geçmişinden getirdiği tüm sorunlara rağmen…


Basım Yılı : 2014

Sayfa Sayısı : 462

Epsilon Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Borsada Short Pozisyon

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava