Ana içeriğe atla

Courtney Walsh - Kağıttan Kalpler Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Sizlere 01.12.2015 Salı günü raflarda yerine alacak yeni bir kitapla geldim. Courtney Walsh ve Kağıttan Kalpler. 
Kitabının konusunun bir kitapevinde geçmesi kitabın kitaplığımda olmasının nedenleri arasında. Arka kapak tanıtımındaysa bizi ilginç bir hikayenin beklediğini düşünebiliriz. Birbirine aşık gizemli bir çift, aşklarını kağıttan kalplerin üstüne yazıp ilan etmeleri ve bu notları bulan Abigail'in bu çifti bulma çabası. Kulağa güzel geliyor.

Kitabın kapağına gelecek olursak beni al diye bağıran sevimli kapaklardan yine. Alınacaklar listemde yerine aldı Courtney Walsh Kağıttan kalpler kitabı. Umarım severiz.

Keyifli Okumalar Diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Belki de yok olan hayaliniz sizi mutluluğa götürecektir…

Otuz yaşına girmek üzereyseniz, tek dünyanız küçük bir kitabeviyse ve aşk denen o üç harfli sözcük sizde sadece acı bir tat bırakıyorsa, hazırlıklı olun, çünkü dünyanız daha da altüst olmak üzere…
Tıpkı Âşıklar Parkı kasabasının daimi bekârı Abigail Pressman’ın olduğu gibi. Hiç ummadığı bir şekilde eline geçen bir mektup zarfının içinden çıkanlar onu bir peri masalına sürükleyecektir. Bunlar gizemli bir çifte ait olan, üzerlerinde aşk sözcükleri yazan kâğıttan kalplerdir. Abigail, gerçekten hiçbir çıkar gözetmeksizin birbirlerini seven bu çiftin kim olduğunu öğrenmeye karar verir.
Ancak yeni dükkân sahibinin gelmesiyle birlikte kitabevinin kapatılması gerçeğiyle karşı karşıya kalınca tamamen hayal kırıklığına uğrar. Bir yandan notları yazan çifti bulmaya çalışan Abigail, aşka karşı duruşunu değiştirip hayallerine ve kalbine sahip çıkabilecek midir?


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 456

Arkadya Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan