Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - İki Renk Aşk

Merhabalar

Fatih Murat Arsal denince aşkı yazan adam akla gelir. Her romanı birbirinden güzeldir ve hangi karaktere, hangi kitaba aşık olacağınızı hangisini ilk sıraya taşıyacağınızı bilemezsiniz.
Fakat bu sefer o kadar farklı bir karakterle karşımıza çıktı ki, herkesi şaşırttı desem abartmış olmam sanırım.

Aysun ve Ayça Bursalı bir ailenin iki kızıdır. Aysun uzun yıllar Amerika'da eğitim almıştır ve sonunda ülkesine dönmüştür. Babası Servet Bey'in düşüncesi ise şirketlerine yeni bir ortak alarak işlerini büyütmek ve yönetimi çocuklarına bırakarak emekli olmaktır. Aranan ortağı ise kısa sürede bulur.

Şirketlerinde müdür olarak çalışan Gürkan'ın amcası Vural Almanya'daki işlerini kapatarak artık Türkiye'ye dönme kararı almıştır ve Servet Bey'in şirketine ortaklık için görüşmeye gelir. Tüm görüşmeler tamamlanır ve yeni ortak artık Gürkan'ın amcası Vural'dır. Vural tüm ailenin ilgisini ve beğenisini toplarken, Aysun'a bu adam sürekli ters görünür ve Vural'dan bir türlü hoşlanmaz. Çünkü adam gri saçlıdır,yaşlıdır ve Vural'ın vücudunda yanık izleri vardır. Aysun adamı çok itici bulur. Her ne kadar ailesi onun iyi biri olduğunu anlatmaya çalışsalar da Aysun'un fikrini değiştirmek için başarılı olamazlar. Hatta beraber çalışacak olmaları bile Aysun'un düşüncelerini değiştiremez.

Aysun aynı zamanda her ne kadar herkesin bildiği bir ilişki olmasa da Gürkan'dan hoşlanmaktadır. Kendi aralarında bir çekimleri vardır ancak Gürkan bu konuda daha temkinli davranmaktadır. Vural ise Aysun ile Gürkan arasındaki bu durumu fark eder ancak kendisi de güzel Aysun'un çekim alanına girmiştir. Fakat yeğeni ile olan durumlarından dolayı duygularını Aysun'a açamaz. Kaldı ki Aysun'un kendisini itici bulduğunu da bilmektedir.

Şirketteki ortaklık yapısının değişiminden sonra yurt dışında toplantılar baş göstermeye başlar. Bu toplantılardan biri de Almanya'da yapılacaktır. Toplantıya Aysun'un ablası Ayça ve Gürkan giderler. Fakat Almanya dönüşünde Aysun'u kötü bir sürpriz beklemektedir. Gürkan ve ablası Ayça yakınlaşmışlardır. Aysun bu duruma ne kadar bozulsa da ablasının mutluluğu için aradan çekilme kararı alır. Gürkan ve Ayça'da evlenmeye karar vermişlerdir. Fakat Gürkan Aysun'a haksızlık ettiğini düşünmektedir. Her fırsatta Aysun'a kendini açıklama, hatta bu evliliği bozma isteği ile gelir. Aysun ise Gürkan'ı onu sevmediğine inandırabilmek için başkasına aşık olduğunu söyler ve Vural'ı kullanır. Vural'la birbirlerini sevdiklerini, aşık olduklarını söyler ve Vural'la evlilik kararını tüm aileye açıklar.

Fatih Murat Arsal kitaplarında her zaman görmeye alışık olduğumuz bir karakter yok bu sefer karşımızda. Bu defa sonsuz derece de yakışıklı bir adam yerine, vücudunda yanık izleri olan yaşını almış bir Vural var. Bu kitap diğerlerinden bu yönüyle ayrılıyor. Diğer bir farklılığı ise İki Renk Aşk romanı diğer kitapların devamı değil. Tamamen bağımsız bir kitap.

Fatih Hocamın her kitabında genellikle baskın olan taraf erkek tarafı olurdu ve kızlara genelde erkekler çektirirdi ama bu kitapta roller değişiyor. Aslında sonunu da yazmak istiyorum ama asıl olaylar kestiğim yerden sonra başlıyor. Bu kitapta hele bir yer var ki ben gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Çok içten ve bence çok dokunaklıydı. Koyu bir Fatih Murat Arsal fanatiği olarak sizlere tüm kitaplarını önerdiğim gibi İki Renk Aşk'ı da öneriyorum. Aşkı yazan adamdan yeni bir aşk daha okumak çok keyifliydi. Yüreğine ve kalemine sağlık Fatih Murat Arsal. Yepyeni kitaplarda görüşmek üzere. Başarılarının artmasını diliyorum.

Keyifli Okumalar.

Tanıtım Bülteninden

Genç kız için aşk tek renkti! Kırmızıydı...
Ve çok yakışıklı, uzun bir adama âşıktı...
Bir başka erkeğe karşı kalbi çoktan kapanmıştı.
En azından öyle sanıyordu...

Ama karşısına böyle bir adamın çıkacağını bilemezdi!
Hayatın sürprizlerini üzerinde barındırır gibiydi.
Yanan düşlere, gri saçlara, tehlikeli gülüşlere sahipti.
Mıknatısla çekilir gibi kaderi ona koşuyordu.
Keşke onu yanlışlıkla öpmeseydi...
Keşke onu itici bulduğunu belli etmeseydi...
Keşke birlikte zaman geçirmekten kaçınabilseydi...
Ve keşke... tehlikeli olduğunu hissedebilseydi!

Geç kalmıştı!
Gerçek aşkı, gerçek tutkuyu, hiç tanımadığı farklı bir adamın güçlü kollarında buldu.
Bu iki renkli adam onun kaçamayacağı kaderiydi!

Önyargılarla başlanan aşk yolculuğunda, yolunu kaybetmiş bir genç kızın aşka sürüklenişini destekleyeceğiniz bir FMArsal romanı daha!

Sayfa Sayısı : 688

Basım Yılı : 2014

Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları