Ana içeriğe atla

Renee Carlino - İki Yabancı Olmadan Önce Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Sizlere yarın piyasaya çıkacak bir kitapla geldim. Renee Carlio İki Yabancı Olmadan Önce. 
Arka kapak tanıtımında bahsedildiği gibi insan 15 yıl sonra sevdiği insanla karşılaşsa ne olur? Selam verir mi? Vermeden mi geçer gider? Yoksa iki kişi için her şey geçmişte mi kalmıştır? Yoksa kaybolan yılları telafi için ikinci bir şansları olur mu?

Kitap kapağı da gayet beni oku diyen cinsten. Romantik hikayeleri seviyorum diyenlerdenseniz benim gibi listenize yazmanızı öneririm. Ben yine alınacaklar ve okunacaklar listeme yazdım bakalım. En kısa zamanda da yorumu gelir inşallah. Kitap şu anda ön siparişte ve en erken yarın yada öbür gün sevk edilebilir görünüyor.  Renee Carlio'unu İki Yabancı Olmadan Önce kitabını okumak isteyenlere şimdiden keyifli okumalar dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Aşkın ikinci şansı olur mu?

İki Yabancı Olmadan Önce - Renée Carlino
15 Yıl
5478 gün
Karşılığında ise birkaç dakika…
Ayrılık zordu ama kavuşmak da bir o kadar imkânsızdı bizim için. Aradan geçen onca yıl, yaşanmışlıklarımız, yitirdiğimiz heveslerimiz vardı…
Hayatın bilinmeyen denklemleri, tesadüfleri derken Matt’in çocukluk aşkını görmeyeli on beş yıl olmuştu, tam 5478 gün. Sonra bir çarşamba akşamı, sayısız günlerin içinden bir çarşamba akşamı, yeşil gözlerini hiç unutamadığı ilk göz ağrısıyla karşılaştı. Hayat adil değildi, “On beş yıla karşılık en azından bir selam verebilseydim,” diye isyan etti. Ve dünyaya, dünyayı da aşıp evrene bir mektup yazdı:

“Seni gördükten sonra tüm hayallerim, çocukluk anılarım geldi gözümün önüne. Biliyorum, çılgınca gelecek sana, belki de mektubumu okumayacaksın. Yine de her zaman ikinci bir şans vardır, bunu sen de biliyorsun. Haydi bir çılgınlık yapıp on beş yıllık kaybımızı arayalım…”
Matt

“İki Yabancı Olmadan Önce duygularınızı canlandıracak, güzel bir hikâye, daha da ileri gidip ‘en iyi ikinci şanslar romanım’ diyeceğim. Tesadüf aşklar, tutkulu anlar, ruh eşleri… Bu kitap 5 yıldızla dolu!”
A Bookish Escape
“Güçlü ve dokunaklı bir hikâye…
İki Yabancı Olmadan Önce büyüsüyle sizi ilk sayfada dünyasına alıp ilk aşkların acısını yeniden hissetmenize sebep oluyor, kitabın sonuna ulaşmak için sayfaları ne kadar hızlı okuduğumu hatırlamıyorum bile!”
Tracey Garvis-Graves


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 368

İndigo Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Kapı Önü Dedikoduları - İçindeki Fesatlıktan Kurtul

  Merhabalar Bayan X her defasında kendini aşamaz dediğim noktada kendisini aşmayı başarıyor ve level atlayarak devam ediyor.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar Hadi bugün şu sevgililer zırvalığını biraz açalım. Geçen seneki sevgililer gününde yazdığım yazıda bahsetmek isteyip bahsedemediğim şeyler vardı. Hadi bu sevgililer gününde de onları konuşalım. Geçen sene yazdığım yazıma da  buradan  ulaşabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar İki sene önce 14 Şubat ile ilgili duygu ve düşüncelerimi belirtmiştim.

Fırın Muhallebi

Merhabalar Malum bizim ev halkı tatlı konusunda doyumsuz.

2019 Eylül Ayında Okuduklarım

Merhabalar "Bir insan kendisine nasıl beyin göçü yaşatabilir?" sorusunun bir sonucu olarak bu ay sadece tek bir yazar okudum.

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.

Melek Öztürk - Münzevi Mısralar İskelesi