Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ekim, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

2.Eskişehir Kitap Fuarı Epsilon ve Can Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir kitap fuarı stantları henüz bit(e)medi. Daha dolaşacak stantlar var. Buyurun bugün hangi yayın evlerinin stantlarına konuk oluyoruz? hep birlikte bakalım.

Meme Kanseri ve KKMM Nedir?

Merhabalar Ekim ayı bitmeden sizlerle Ekim ayında farkındalık yaratılan bir etkinlikten bahsetmek istiyorum. 01-31 Ekim Meme Kanseri farkındalık ayı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Merhabalar Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet'i ilan etmesinin 94.yılındayız. Ne mutlu ki bu yılda bu güzel güne erişebildik.

2.Eskişehir Kitap Fuarı 5 Şubat - Emre Bilişim - Altınpost ve Uğur Tuna Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir fuarına bitmeyen stant yapmışlar. Bende gez gez bitiremedim. Buyurun bakalım bugün hangi stantlara konuk oluyoruz?

2.Eskişehir Kitap Fuarı Paydos -Elma - Lopus ve Kumran Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir Kitap Fuarı stantlarında kayboldum. Çıkamıyorum. Biraz daha stant gezmeye devam edeceğiz. Buyurun bakalım bugün konuk olduğumuz stantlara göz atalım. 

2.Eskişehir Kitap Fuarı Martı - Alfa - Everest - Kapı ve Artemis Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir Kitap Fuarı gezilerimiz devam ediyor. Bir süre daha da devam edecek. Malum elimizde bu sene geçen seneye göre daha fazla yayın evi var. Bakalım bugün nerelere konuk oluyoruz?

1.Batman Kitap Fuarı 21 - 29 Ekim 2017

Merhabalar Hadi bugün sizlerle Batman'a uzanalım ve bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan 1.Batman Kitap Fuarına gidelim.

Van Kitap Fuarı 20 - 29 Ekim 2017

Merhabalar Bu sıralar sizleri fuar haberleriyle bezdirmeye yemin etmişim gibi gelebilir ama fuarlar arka arkasına yapılınca elden gelen bir şey olmuyor. Güzel ülkemin hemen her yerinde kitap fuarları başlamışken, bu fuarlardan haberleri olmayanları bilgilendirelim değil mi? Şimdi benim görmeyi çok istediğim şehirlerden birine Van'a doğru uzanıyoruz ve kitap fuarına merhaba diyoruz.

Filmekimi Sinema Günleri ve Soygun Filmi

Merhabalar Bugün kitap fuarı gezisine ara verip, sizleri geçen hafta sona eren İstanbul Kültür Vakfı'nın düzenlediği filmekimi sinema günlerine götüreceğim. Aslında bu yazıyı geçen hafta yazacaktım fakat kendimi fuara öylesine kaptırmışım ki, arada kaynamış.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Pamiray - Server - Evrensel ve Otto Yayınları

Merhabalar Bu yıl ki kitap fuarına geçen yıldan daha fazla yayın evi katıldığından sizlerle paylaşacağım yayın evi sayısı da artmış bulunmakta. Biraz daha kitap fuarı yayınlayacağım. Açıkçası bu seneki fuar daha çok içime sindi desem yeridir. Daha fazla yayın evi tanıyıp, daha çok kitap kitapla buluşma şansı elde ettim. Hadi buyurun bakalım bugün hangi stantlara konuk oluyoruz.

30.09.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar Bugün fuar gezisine ara verip sizlere Yver Rocher'ın şu anda Yver Rocher sadakat kartlarına özel kampanyasından bahsedeceğim. Belki içinizde kartına bu kampanyadan yüklenmiş olan vardır ve kampanyayı kaçırmazsınız. Geçen ay gelen bir mesaj ve sonrasında benim kendimi Yver Rocher mağazasına atmam bir oldu. 70,00.-TL.lik alışverişe 49,00.-TL ödeneceği ve bir de tam boy sürpriz bir ürün hediyesi yazıyordu. Zaten almam gereken ürünler vardı bende vakit kaybetmeden mağazaya gittim.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Pinus Kitap - Yazılama ve Dokuz Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehşir Kitap Fuarı stantlarında kaybolmaya devam ediyoruz. Bugün yine çok şeker kitaplar var. Hadi beraber gezelim.

4.Ordu Kitap Fuarı 20 - 29 Ekim 2017

Merhabalar 2.Eskişehir kitap fuarının stant gezisine ara veriyoruz ve bugün Ordu'ya doğru uzanıyoruz. Ordu'da bu yıl 4.sü düzenlenecek olan 4.Ordu Kitap Fuarına konuk oluyoruz.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Go Kitap - Koridor - Beyaz Balina - Arkadya - Sel - Doğu Batı ve Yapı Kredi Yayınları

Merhabalar Daha gezilecek çok yayın evi var. O zaman hemen başlayalım. Bugün yine çok güzel kitaplar göstereceğim size. Ben fotoğraflarken resmen kendimi kaybettim. O kadar çok fotoğraf çekmişim ki, aralarından eleyerek yayınlıyorum. Hadi turumuza başlayalım.

2.Eskişehir Kitap Fuarı İthaki - Yabancı - Müptela - Ganj - Komik Şeyler (Obje Art) ve Aylak Adam Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir Kitap Fuarı stantlarını gezmeye devam ediyoruz. Bugünkü duraklarımızda yine güzel kitaplar var. Hadi gezelim.

2.Eskişehir Kitap Fuarı İletişim ve Doğan Novus Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir Fuarı stantlarını gezmeye devam ediyoruz. Bugün de yine güzel duraklarımız var. Ben fotoğraflama yaparken açıkçası çok eğlendim. İlgilerinden dolayı stant görevlilerini çok teşekkürler.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Agapi - Odtü - Ayrıntı ve Parodi Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir Kitap Fuarı stantlarını gezmeye devam ediyoruz.Açıkçası bu sayede fuara gidemeyenlere de bir nevi fuara gitmiş duygusu yaşatmayı amaçlıyorum. Bakalım sırada hangi yayın evleri var?

2.Eskişehir Kitap Fuarı Panama-Nergiz-Librum-Kolektif- Öteki Yayınları

Merhabalar Geçen hafta cuma günü 06 Ekim tarihinde Eskişehir'de kitap fuarı başladı. Ama geçen sene olduğu gibi bu sene de fuar zamanı iki ayağım bir pabuç durumundaydım. Eşimin kardeşinin düğün telaşındaydık fuarın başladığı gün. Bende ciddi anlamda hastaydım. Ancak kendime geldim ve kendimi güç bela fuara attım.

4.Kahramanmaraş Kitap Fuarı 12 - 22 Ekim 2017

Merhabalar Bu sıralar sizi epeyce kitap fuarılarıyla boğmak niyetindeyim. Zira yarından itibaren Eskişehir kitap fuarına katılan yayın evlerinin stant fotoğrafları ve indirim yazıları gelmeye başlayacak. Ama bugün şöyle bir Kahramanmaraş'a uzanalım ve bugün start alan kitap fuarının detaylarına göz atalım.

Mimlendim ve Mimledim 16 - Hayalimdeki Meslek

Merhabalar Daha Mutluyuz  bloğunun sahibi tam da ona yakıştığını düşündüğüm bir mime cevap vermiş ve beni de mimlemiş. Kendisinin cevaplarını  buradan okuyabilirsiniz. Hadi bakalım soru ve cevaplara geçelim.

1.Kayseri Kitap Fuarı 14 - 22 Ekim 2017

Merhabalar Bugün Kayseri'ye uzanalım ve bu yıl Kayseri'de ilki düzenlenecek olan bir kitap fuarının detaylarına bakalım. 

Zeynep Sipahioğlu - Alnımın Yazısı

Merhabalar Alnımın Yazısı Yazgı serisinin ikinci kitabı. Dolayısıyla bu kitabı okumak isteyenler öncelikle Kaderimin Yazıldığı Gün kitabını okumanız gerekiyor. 

Annemize Sorduğumuz Sorular Mim

Merhabalar Bugün sizlere çok eğlenceli bir mim başlatarak merhaba demek istiyorum. Dün gece oğlumun bana sürekli bir şeyler sorduğunu fark ettim.

Bodrum'da Nasıl Konaklamalıyız?

Merhabalar Geçen yazılarımdan birinde kurban bayramı öncesinde Bodrum'a gittiğimizden ve otel konaklamasından çok memnun kalmadığımızdan bahsetmiştim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 28

Merhabalar Yine bir bitenler yazısıyla sizlerleyim. Artık biten ürünlerimi fotoğraflayacak kadar birikince fotoğrafını çekip hemen atıyorum. Yoksa eşim hepsini çöpe sallayacak. Hadi bakalım. Neler bitmiş?

Denebunu Eylül 2017 Kutusu

Merhabalar Uzun zamandan beri dene bunu kutusu gelmiyordu. Eylül ayında bir mail aldım ve Eylül kutusunu talep etmem isteniyordu. Hemen talep ettim. Yaklaşık bir hafta içinde de kutu elime ulaştı. Bakalım bu kutudan neler çıkmış?

Debbie Macomber - Bahçemde Yeşeren Umutlar (Blossom Sokağı Serisi - 3)

Merhabalar Küçük Muziceler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk'tan sonra serinin üçüncü kitabı ile devam ediyoruz. Öncelikle bu kitap her ne kadar serinin üçüncü kitabı gibi görünse de; diğer iki kitabın devamı değil. Bu kitapta bambaşka karakterle karşılaşıyoruz ama Debbie Macomber usta bir şekilde kitap sonunda seri kitaplarına bağlamayı başarmış.

30 Şarkı Meydan Okuması 28 - Sesini Çok Sevdiğin Şarkıcıdan Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında son üçe gelmiş bulunuyoruz. 28 numara.

Apartman Sohbetleri 15 Almış Olduğun En Saçma Teklif?

Merhabalar Apartman Sohbetlerimizle devam ediyoruz. Geldik 15.sıraya.

4.Üsküdar Sahaf Festivali 05 - 15 Ekim 2017

Merhabalar Hadi bakalım bu seferde Üsküdar'a güzel bir sahaf festivaline uzanalım. 

1.Büyükçekmece Kitap Günleri 02 - 08 Ekim 2017

Merhabalar Bu sıra sizleri biraz fuar haberleriyle boğacağım ama zamanı geçmeden tüm fuarları duyurmak niyetindeyim ki kimse kitap günlerini ve kitap fuarlarını kaçırmasın. Hadi başlayalım.