Ana içeriğe atla

Annemize Sorduğumuz Sorular Mim

Merhabalar

Bugün sizlere çok eğlenceli bir mim başlatarak merhaba demek istiyorum. Dün gece oğlumun bana sürekli bir şeyler sorduğunu fark ettim.
Hepimiz, evlenmiş çoluk çocuğa karışmış olanlarımız bile halen daha annemize sürekli bir şeyler sormuyor muyuz? Benim de aklıma "Annemize Sorduğumuz Sorular" ile ilgili bir mim yapmak geldi. Benim en çok sorduğumuz soruları sizlerle paylaşıyorum. 

  • Yoğurdu nasıl mayalıyorduk?
  • Tarhana'yı nasıl döküyorduk ve kıvamı nasıldı? (Bizim tarhanamız biraz değişik. Çorba değil yapım aşamasını soruyorum)
  • Kahvaltılık sosu nasıl yapıyorduk?
Aslında daha yazılacaklar var ama bu kadarı yeterli olsun. Mimi yapacak arkadaşlara umarım fikir vermiştir. Mimi yapmak isteyen herkesi mimliyorum ve yorum olarak yazılarınızın linklerini bekliyorum.

Ben bu yazıyı yazarken bile aklıma gelen hatıralarımla çok eğlendim. Umarım sizler içinde keyifli bir mim etkinliği olur. 

Yeni yazılarda görüşene dek. Kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve herkesi, herşeyi sevmeyi ihmal etmeyin. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kaan Çabuk - Elena (Montiverdi)

 

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Gaziantep Tüm Okullar Listesi

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet