Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı İthaki - Yabancı - Müptela - Ganj - Komik Şeyler (Obje Art) ve Aylak Adam Yayınları

Merhabalar

2.Eskişehir Kitap Fuarı stantlarını gezmeye devam ediyoruz. Bugünkü duraklarımızda yine güzel kitaplar var. Hadi gezelim.


İthaki, Yabancı, Müptela ve Ganj Yayın evlerinde %25 indirim vardı. Bazı setlerde özel fiyatlar, bazı kitaplarda da %50 indirim mevcuttu.







Komik Şeyler Obje Art standını çok sevdim. Çizgi film gibiydi stantları. Uykusuz, Fırat ve Kötü Kedi Şerafettin kitapları mevcuttu.







Aylak Adam Yayınları standında çok güzel sohbet ettik. Özkan Bey sağolsun çok ilgilendi ve yardımcı da oldu. Kitaplarda %50 indirim vardı. Takip etmek isteyenler içinde aşağıda instagram adresleri mevcut. Ayrıca yazarların fotoğraflarının basılı olduğu bez torbalarda stantlarında satıştaydı.









Bugünlük bu kadar. Bakalım yarın hangi yayın evleri ile geleceğim. 

Yeni yazılarımda görüşene kadar kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve insanları sevmeyi ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fionnuala Kearney - Saklı Hayatlar Kitap Tanıtımı

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Seyyid Battal Gazi Türbesi ve Külliyesi

Merhabalar Yılbaşında Gazlıgöl termal gezimizden dönerken Seyyid Battal Gazi Türbesi ve Külliyesini ziyaret ettik. Buraya yaklaşık 6 sene önce yine gelmiştik. Tatillere giderken sürekli önünden geçtiğimiz ama sıklıkla maalesef uğramadığımız bir yer.

Ankara Nöbetçi Eczaneler 09.07.2025

Erol Köker Kimdir?

 

Aldırma Gönül Hikayesi

 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

Zeynep Kutsal - Bilmeceler Gezegeni