Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Panama-Nergiz-Librum-Kolektif- Öteki Yayınları

Merhabalar

Geçen hafta cuma günü 06 Ekim tarihinde Eskişehir'de kitap fuarı başladı. Ama geçen sene olduğu gibi bu sene de fuar zamanı iki ayağım bir pabuç durumundaydım. Eşimin kardeşinin düğün telaşındaydık fuarın başladığı gün. Bende ciddi anlamda hastaydım. Ancak kendime geldim ve kendimi güç bela fuara attım.
Stantların fotoğraflama işi maalesef tek gecede bitmedi. Bu nedenle iki gece iş çıkışında fuar kapanış saatine kadar fuarı gezdim. O zaman vakit kaybetmeden fuar detaylarına geçelim. Bu yılda geçen yıl olduğu için yayın evlerinin bir kaçını birleştirerek yayınlayacağım. Şehrime gelen fuarı tek yazıda yayınlayıp geçmek içimden gelmedi. Buyurun o zaman başlayalım.


İlk durak Panama Yayıncılıktı. Kitap fiyatları 5,00.-TL 8,00.-TL 10,00.-TL ve 15,00.-TL arasında değişiyor. Fiyatlar uygundu. 




2.durağımız Nergiz Yayınları. Yayın evi yaklaşık olarak %50'ye varan indirimler uygulamış. 







Librum, Kolektif Kitap ve Öteki Yayınları. Yaklaşık %20 den başlayan indirimleri mevcuttu. 





Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve insanları sevmeyi ihmal etmeyin. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Kapı Önü Dedikoduları - İçindeki Fesatlıktan Kurtul

  Merhabalar Bayan X her defasında kendini aşamaz dediğim noktada kendisini aşmayı başarıyor ve level atlayarak devam ediyor.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar Hadi bugün şu sevgililer zırvalığını biraz açalım. Geçen seneki sevgililer gününde yazdığım yazıda bahsetmek isteyip bahsedemediğim şeyler vardı. Hadi bu sevgililer gününde de onları konuşalım. Geçen sene yazdığım yazıma da  buradan  ulaşabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Zırvalığı

Merhabalar İki sene önce 14 Şubat ile ilgili duygu ve düşüncelerimi belirtmiştim.

2019 Eylül Ayında Okuduklarım

Merhabalar "Bir insan kendisine nasıl beyin göçü yaşatabilir?" sorusunun bir sonucu olarak bu ay sadece tek bir yazar okudum.

Fırın Muhallebi

Merhabalar Malum bizim ev halkı tatlı konusunda doyumsuz.

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Aşkın Nur Karataş - Ateşli Kitap Tanıtımı

Kural tanımazlık ve yaramazlık sadece Rock yıldızlarına has değildir.

Melek Öztürk - Münzevi Mısralar İskelesi