Ana içeriğe atla

30 Şarkı Meydan Okuması 28 - Sesini Çok Sevdiğin Şarkıcıdan Bir Şarkı

Merhabalar

30 Şarkı Meydan Okumasında son üçe gelmiş bulunuyoruz. 28 numara.
28- Sesini çok sevdiğin bir şarkıcıdan bir şarkı.

Oyunculuğunu beğendiğim biri Bergüzar Korel. Sesini ilk kez oynadığı bir dizide dinlemiştim. Aslında şarkıcı denmez kendisine ve kendisi de bunu söylüyor zaten. Ama son zamanlarda bazı projeler için şarkı söylemişliği de var. Sizlere dinletmek istediğim şarkıyı ilk dinlediğim de çok etkilendiğimi kabul ediyorum. Hatta kaç kişiye dinlettiysem onlarda çok etkilendi ve beğendi. O zaman buyurun bakalım. Sizler beğenecek misiniz? Bergüzar Korel ve Tahta Ev sizlerle.

Yeni yazılarımda görüşünceye kadar gülümsemeyi, okumayı ve hayatı sevmeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Hayatımda Neler Oluyor?

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Barış Manço - Müsadenizle Çocuklar

 

Arınma

 

Bir Yaprak Sarması Meselesi