Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı 5 Şubat - Emre Bilişim - Altınpost ve Uğur Tuna Yayınları


Merhabalar

2.Eskişehir fuarına bitmeyen stant yapmışlar. Bende gez gez bitiremedim. Buyurun bakalım bugün hangi stantlara konuk oluyoruz?



5 Şubat Yayınları standında tek fiyat uygulaması vardı ve kitaplar 10,00.-TL'den satıştaydı. Çocuk kitapları ise 5,00.-TL.idi. Atatürk Kitapları ise 20,00.-TL'den satılıyordu.






Emre Bilişim Yayıncılık kitaplarda %35 indirim yapmıştı.




Altınpost Yayınlarında tek fiyat 5,00.-TL uygulaması vardı ve bana göre bu uygulama çok güzeldi. Özellikle Sherlock Holmes kitapları çok satıyordu.









Uğur Tuna Yayınlarında %60'a varan indirim oranı vardı. Çocuk kitapları ise 5,00.-TL'den satıştaydı.






Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayatı ve insanları sevmeyi, gülümsemeyi ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Şermin Yaşar - Telefon Melefon Yok

 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Cengizhan Sönmez - Ödül

Merhabalar Sizlere uzun zamandır günün şarkısını vermediğimi fark ettim.

Saç Bakım Ampulleri

Merhabalar Saçıma boya sürmediğim eski zamanlarda, hatta doğru dürüst şampuan bile kullanmazken (o zamanlar yeşil Kafoğlu sabun vardı ve kesinlikle candı.) saçlarımın bakımı ihmal etmemeye çalışırdım. Kendimi bildim bileli saç bakımına özen gösteririm. 

Dilek Gökmen - Çocuklar İçin İngilizce

 

LGS’de Geç Kalan Öğrenciler Sınava Alınmayacak