Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 28



Merhabalar

Yine bir bitenler yazısıyla sizlerleyim. Artık biten ürünlerimi fotoğraflayacak kadar birikince fotoğrafını çekip hemen atıyorum. Yoksa eşim hepsini çöpe sallayacak. Hadi bakalım. Neler bitmiş?



Yver Rocher saç oluşumunu destekleyen ve dökülmeyi engelleyen şampuan. Daha önce buradaki yazımda bu şampuandan ne kadar memnun olduğumu yazmıştım. Saç dökülmemi ciddi anlamda azalttı. Yedekleri mevcut. Yeniden alınacak bir ürün.


Farması Hand Wash zeytinyağlı sıvı el sabunu. Bu ürünün kokusunu çok sevdim. Ama yapısı için aynı şeyi söyleyemem. Sıvı formda. Tek pompa yeterli gelmiyor. Pompalarken elden kayıp gitmesine ve ürünün çabuk bitmesine neden oluyor. Fiyatına göre ml. olarak az. Bu nedenle yeniden almayacağım bir ürün.


Yver Rocher durulanmayan onarıcı saç bakım kremi. Ürünün vaatleri arasında saç tellerini güçlendirerek dış etkenlere karşı korumak, derinlemesine beslemek ve parlak bir görünüm vermek, kolay taranmasını sağlamak var. Ürünü duş sonrasında nemli saça uyguluyorsunuz. Saçlarımın taranmasını kolaylaştırdı. Yolarak taranma problemi yaşamadım. Saçlarımın nemlendiğini de hissettim. Ama öyle aman süper oldu da diyemem. Belki bundan sonraki kutu bitince başka bir ürün deneyebilirim.


Yver Rocher badem-portakal çiçeği duş jeli. Bu ürünü çok sevdiğimden buradaki  yazımda bahsetmiştim. Vücutta ağırlık, kaşıntı vs. yapmıyor. Yenisini alırım. Fakat değişiklik olması için farklı bir koku denemek istiyorum. 


Biten ürünler bu kadardı. Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, gülümsemeyi ve hayatı sevmeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Sınavlarda Öğrencilerin Verdiği İlginç Cevaplar

Merhabalar Sabah sabah yüzünüzde gülümseme oluşturacak bir yazıyla geldim. 

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Tarihte Bugün 18 Ocak

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Saray Sarma (Paşa Lokumu)

Merhabalar Geçenlerde şirketimizin yanındaki şirkette çalışan bir arkadaş saray sarması ya da diğer adıyla sultan lokumu yapmış.

Tarihte Bugün 17 Ocak