Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Pinus Kitap - Yazılama ve Dokuz Yayınları

Merhabalar

2.Eskişehşir Kitap Fuarı stantlarında kaybolmaya devam ediyoruz. Bugün yine çok şeker kitaplar var. Hadi beraber gezelim.


Pinus stantının şeklini, şemalini çok beğenmiş olmama rağmen; oğlumu fuara götürdüğümde burada çok vakit kaybettirmedim ama oğlum ayrılmak istemedi. Özellikle futbolla alakalı kitapları gördüğünde resmen standın önüne kamp kurmaya yeltendi. Pinus kitapta tek kitap 10,00.-TL dört kitap 35,00.-TL idi.



Yazılama standında %50 indirim vardı. 2 defter fiyatı da 5,00.-TL.den satıştaydı.







Dokuz Yayınları standında çok fazlaca vakit geçirdim. Stant görevlisi çok ilgiliydi. Hem çok yardımcı oldu. Hem de çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Dokuz Yayınlarında kitaplar 5,00.-TL ve 10,00.-TL'den satılıyordu.






Bakalım yarın hangi stantlarla merhaba diyeceğim. Kitapların kokusunda ve dokusunda kaybolmanız dileğiyle.

Yeni yazılarımda görüşmnek üzere. Kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve kendinize vakit ayırmayı unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kaan Çabuk - Elena (Montiverdi)

 

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Gaziantep Tüm Okullar Listesi

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet