Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Nisan, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Akşehir 4.Kitap Fuarı 24 Nisan - 04 Mayıs 2018

Merhabalar Bugün çok şehir geziyoruz yine. Sıradaki ilimiz Akşehir.

4.Gaziantep Kitap ve Kültür Günleri 28 Nisan - 05 Mayıs 2018

Merhabalar Bugün Gaziantep'e doğru yolculuğa çıkalım ve geçtiğimiz günlerde ziyaretçileriyle buluşmaya başlayan kitap günlerine gidelim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 41

Merhabalar Bu ay son bitenler yazısı ile karşınızdayım. Şu ana kadar biriktirdiğim ürünler bitti. Bakalım bu yazımda neler varmış?

Aslı Karabulut - Leyla Fırtınası

Merhabalar Kısa zaman önce raflarda yerini alan ve benim kitap kardeşim vasıtasıyla kalemiyle tanıştım genç bir kalemle geldim. Aslı Karabulut ve Leyla Fırtınası.

Delicia Black - Kafesteki Cennet Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bu kitap daha çıkmadan o kadar çok gözüme sokuldu ki; bende listeme ekledim. Aslında kapağına da ayrıca vurulduğumu itiraf etmeliyim.

3.Niğde Kitap Fuarı 04 - 13 Mayıs 2018

Merhabalar Güzel ülkemde kitap fuarlarında gezinmeye devam ediyoruz ve bugün günlerden Niğde.

Kristin Hannah - Bin Ömrüm Olsa Kitap Tanıtımı

Merhabalar Kristin Hannah kitaplarıyla çok sevdiğim bir ablamın vasıtasıyla kendimi kötü hissettiğim bir dönemde tanıştım.

Ankara'dan Ansızın Gelen Sürpriz Paket

Merhabalar Bu sıralar kargocular bana çalışıyor ne mutlu bana. Adamlar artık şirkete gelmekten usandı ama yapacak bir şey yok.

11.04.2018 Babil.Com Kitap Alışverişim 1

Merhabalar Kendine hakim olamayan ve yine kitap alışverişi yapan bir adet Beyda varmış ve Babil.com'dan alışveriş yapmış. Bakalım bakalım neler almış?

Bekap Bucak Kitap Günleri 21 Nisan - 29 Nisan 2018

Merhabalar Bugün Burdur Bucak'a da uzanalım. O kadar çok kitap fuar haberi geliyor ki, gün içinde bir kaç tanesini birden yayımlamam gerekiyor ki aradan dereden kaçan gçöen olmasın. O zaman Bucak'tayız.

Danielle Paige - Dorothy Ölmeli Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bu sıra gerilim ve polisiye kitapları revaçta. Ardı ardına gerilim, polisiye kitapları çıkıyor. Bende listelerime eklemeye ve sizlere önermeye devam ediyorum.

7.Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı 28 Nisan - 06 Mayıs 2018

Merhabalar Malatya Kayısı ne güzeldir değil mi? O zaman bugün Malatya'ya konuk olalım. Hem kayısı yiyelim hem de bu yıl 7.si düzenlenecek olan Kitap ve Kültür Fuarının detaylarına göz atalım.

Harlan Coben - Kimseye Söyleme Kitap Tanıtımı

Merhabalar Harlan Coben sevdalısı olarak yeni kitabı çıkınca çığlık attığım doğrudur. Her ne kadar tüm kitaplarını henüz okuyamamış olsam da baskısı tükenmeden almak niyetindeyim.

Terme Belediyesi 1.Kitap Günleri 25 Nisan - 01 Mayıs 2018

Merhabalar Hadi bugün Samsun Terme'ye gidelim ve Terme Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Terme Kitap Günleri'ne göz atalım.

10.Kocaeli Kitap Fuarı 05 - 13 Mayıs 2018

Merhabalar Bugün Kocaeli'ye gidiyoruz. Bu yıl 10.su düzenlenecek olan kitap fuarı detaylarına göz atıyoruz.

5.Adıyaman Kitap Günleri 23 - 27 Nisan 2018

Merhabalar Adıyaman'a öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum. Umarım herhangi bir zarar yoktur. Ciddi bir deprem atlatmışlar. Bu deprem haberinden sonra Adıyaman'da dün başlayan bu yıl 5.si düzenlenen Kitap Günleri'nin detaylarına bakalım.

Fatih Murat Arsal - Aşk Başka Bir Şey Kitap Tanıtımı

Merhabalar Fatih Murat Arsal kitaplarına düşkünlüğümü bilmeyen kalmadı sanırım. Geçenlerde sosyal medya da sevgili Fatih Hocam yeni kitabının yazımını bitirdiğini ve yayınevine teslimini yaptığını bildirmişti. 

Nisan Ayı Kitap Hediyeleşme Etkinliği Gelenler

Merhabalar Daha önce sizlere bahsettiğim kitap gruplarında aylık olarak yapılan kitap hediyeleşme etkinliğinin Nisan ayı hediyelerini aldım.

3.Antalya Edebiyat Günleri 26 - 29 Nisan 2018

Merhabalar Antalya büyük şehir olmasının avantajını sonuna kadar yaşayan iller arasında bana kalırsa. Etkinlik takvimi hiç boş kalmıyor. Sırada bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Edebiyat Günleri var. O zaman detaylara geçelim.

Konya Selçuk Üniversitesi Kitap Fuarı 27 Nisan - 06 Mayıs 2018

Merhabalar Yakın zamanda Konya'da yapılan kitap fuarının ardından Konya'da Selçuk Üniversitesi tarafından yeni bir fuar haberi geldi. Konyalılar çok şanslılar zira bu kadar sık fuar haberi büyük şehirlerimizden bile çok az geliyor.  O zaman fuar detaylarına geçelim.

Nisan 2018 Kitap Grubu Hediyeleşme Etkinliği Gönderdiklerim

Merhabalar Hatırlarsanız sizlere geçen yazılarımda  Kitap Sevenler Klubü  adında facebook'ta olan bir kitap grubundan ve buradaki kitap etkinliklerinden bahsetmiştim. Yazısını  buradan  okuyabilirsiniz.

03.04.2018 İdefix Kitap Alışverişim

Merhabalar Son zamanlarda yine kitap alışveriş meselesini abarttım ama kendime engel olamadığım doğrudur. Buyurun o zaman neler almışım.

Daniel Handler - Bizden Geriye Kalan Kitap Tanıtımı

Merhabalar 30.04.2018 Pazartesi günü raflarda yerini alacak arka kapak tanıtımı dikkatimi çeken bir kitap  Bizden Geriye Kalan.

Balıkesir Kitap Fuarı 25 Nisan - 06 Mayıs 2018

Merhabalar Kitap fuarlarımıza çok sevdiğim bir şehirle devam ediyoruz. Bu ilimizi ve ilçelerini gerçekten çok seviyorum. Belli mi olur? Belki de ileride buraya yerleşiriz. Hayat. O zaman fuar detaylarına bakalım.

Canan Öget - Kiralık Sevgili Dükkanı Kitap Tanıtımı

Merhabalar Çerezlik kitapları seviyorsanız sizlere geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan bana göre romantik komedi olan bir kitapla geldim.

8.Çorum Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri 20 - 29 Nisan 2018

Merhabalar Hadi leblebi yemeye Çorum'a gidelim. Gitmişken de bu yıl 8.si düzenlenecek olan Çorum Geleneksel Kitap ve Kültür Günlerine uğramadan geçmeyelim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 40

Merhabalar Biten ürünler bitmiyor ve yazıları gelmeye devam ediyor. Sıradaki ürünlerimize göz atalım. Bakalım bu yazımda neler bitirmişim?

4.Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı 21 - 29 Nisan 2018

Merhabalar Fuar haberlerimizle devam ediyoruz ve bu sefer ki haberimiz özellikle çocuklarımızı ilgilendiriyor.

Mike Silverman - Kan Konuşur Bir Adli Bilimcinin Anıları Kitap Tanıtımı

Merhabalar 20.04.2018 tarihinde raflarda yerini alacak çok değişik bir kitapla geldim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 39

Merhabalar Biriktirirsen biten ürünlerini sonrasında böyle çarşaf çarşaf yazı yazarsın Beyda. Hadi sıradaki bitenlere bakalım.

6.Çarşamba Kitap Fuarı 04 - 13 Mayıs 2018

Merhabalar Bugün günlerden Çarşamba. Gün olarak değil. Yer olarak .Bu yıl 6.sı düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı detaylarına bakalım.

Niccolo Ammaniti - Anna Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan değişik bir konu olan ve gerilim sevenlere güzel bir kitap önerisiyle geldim.

Mart Ayı Babil ve Kitapsihirbazı Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitap alışverişinde yine kendimi kaybettim. Bakalım neler toplamışım bu sefer?

Miraç Kandilimiz Hayırlı Olsun

Merhabalar Bugün Recep ayının 27.günü ve aynı zamanda da Miraç Kandili.

Bitenler & Çöpe Gidenler 38

Merhabalar Biten ürünlerle geldim bugün yine. Bakalım bu yazımda neler bitmiş? Hep beraber inceleyelim.

5.Trabzon Kitap Fuarı 20 - 29 Nisan 2018

Merhabalar Ülkemizin dört bir yanından güzel fuar haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün Karadeniz'in güzel şehirlerinden olan Trabzon'dayız.

Giresun Kitap Günleri 07 - 15 Nisan 2018

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde Giresun'da başlayan kitap günlerine gidelim. 

Kitap Kardeşime Yeni Kitaplar

Merhabalar Kitap kardeşliğim son sürat devam ediyor. Kitap gruplarındaki çekilişler, kitap günü gruplarım derken Samsun'daki kitap kardeşimi tabii ki bu ay unutmadım ve kendisine çok güzel bir paket hazırladım.

Luca Di Fulvio - Göğe Dokunan Kız Kitap Tanıtımı

Merhabalar Konusu ilgimi çeken ve 18.04.2018 tarihinde raflarda yerini alacak bir kitapla geldim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 37

Merhabalar Evde yine boy vermiş bir bitenler ağacı oluşmuş. O zaman fotoğraflayıp evi çöplerden kurtaralım dedim ve bitenler serisine başlıyoruz. 

Jojo Moyes - Tek Kişilik Paris Seyahati Kitap Tanıtımı

Merhabalar Jojo Moyes'in sadece Senden Önce Ben kitabını okumuş ve çok etkilenmiştim.

Görsel Sanatlar Kil Hamuru Sonucu

Merhabalar Malum geçtiğimiz haftalarda sizlerle  Görsel Sanatlar Sabır Sınıyor  isimli bir yayın paylaşmıştım. O yayında bahsettiğim kil hamuru macerasını sizlerle paylaşayım ki, belki çocuğunda veya çevresinde bu şekilde bir etkinlik yapacak olanlar olursa yardımcı olur.

Mart Ayı Kitapyurdu Kitap Alışverişim

Merhabalar Kendine hakim olamayan ve kitap alışverişi yapan bir ben var yine. Selvi Atıcı'nın Kimliksiz kitabını çıkar çıkmaz almıştım ama henüz okuyamadım.

Bengü Havva Keskin - Gitme Sana Aşık Oldum

Merhabalar Bengü Havva Keskin'in kalemi ile tanışmam sosyal medyaya dayanıyor. Tesadüfen bir yorumla keşfettiğim ama beni çok eğlendiren bir kitap oldu Gitme Sana Aşık Oldum.

Debbie Macomber - Çiçeklerimi Rüzgara Verdim (Blossom Sokağı Serisi - 8)

Merhabalar Debbie Macomber'ın sıkı bir takipçisi olarak Blossom Sokağı serisini tamamlamaya devam ediyorum. Sırada Bir Yumak Mutluluk kitabından tanıdığımız Bethanne, onun eski kayınvalidesi ve kızı Annie'nin hikayesi var.

Babannemden Güzel Haberler Var

Merhabalar Babaannemin rahatsızlık süresince destek olan, dua eden ve yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler. Gerçekten güzel dostlar biriktirmişim. Çok fazla arayan soran oldu.

Ayşegül Çiçekoğlu - Sevgimin Esareti Kitap Tanıtımı

Merhabalar Ayşegül Çiçekoğlu yine çok güzel bir kitapla geliyor. Bu hikayesini de wattpad ortamında okumuş ve çok sevmiştim. Hatta kitaptaki kıza bayıldığımı söyleyebilirim.

Burcu Büyükyıldız - Cezayir Menekşesi

Merhabalar Burcu Büyükyıldız'ın yayımlanan son kitabını da okudum ve Burcu Büyükyıdlız kitaplarını bir yenisi çıkana kadar bitirmiş bulunmaktayım. 

Mimlendim ve Mimledim 25 - Reklamlar

Merhabalar Bir Yıldızın Hikayesi  bloğunun sahibi çok tatlı bir mimde beni de mimlemiş sağolsun.

Mart Ayı Kitap Hediyeleşme Etkinliği

Merhabalar Facebook'da  Kitap Sevenler Klubü  adında bir kitap grubunu takip ediyorum. Burada Mart ayında başlayan bir etkinlik vardı.