Ana içeriğe atla

Babannemden Güzel Haberler Var

Merhabalar

Babaannemin rahatsızlık süresince destek olan, dua eden ve yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler. Gerçekten güzel dostlar biriktirmişim. Çok fazla arayan soran oldu.
Az önce aldığımız haberle çok sevindik ve sizlerle  de paylaşmak istedim. Babaannem çok şükür ki yoğun bakım ünitesinden normal servise alındı. Doktorun söylediğine göre anjiyo ağır gelmiş ve bu nedenle fenalaşmış. Ama anjiyo da olmak zorundaydı. Riskli dönemi atlatmış şu an için. Umarım Rabb'im bir daha bizleri ve kimseyi yoğun bakım kapısında bekletmesin. Herkese acil şifalar versin. Herkesin yatağını dolu kaldırsın inşallah.

Hepinize yeniden teşekkürler. Dualarda buluşmak dileğiyle. İyi ki varsınız. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok geçmiş olsun, neyseki riskli dönemi atlatmış çok şükür.Acil şifalar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Şükür biz de rahat bir nefes alabildik. İnşallah şimdi hastaneden çıkmasını bekliyoruz. Bu kadar kendine geldi ya. Bundan sonrası da olur inşallah.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bir daha göstermesin inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun. En kısa sürede hastaneden çıkmasını diliyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok çok geçmiş olsun, inşallah daha da güzel haberlerini alırız

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun canım.Cok şükür zor aşamayı atlatmış.
    Sağlıklı huzur dolu günleriniz olsun.💕💗💗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım amin inşallah.Rabbim herkese sağlık versin.

      Sil
  6. Çook sevindim Beyda'cığım. Gözün aydın, daha da iyi olsun dilerim. Buradaki bağlarımız da yadsınmaz,gerçekten inanıyorum gönül bağına. Öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Ece abla. Kesinlikle burada çok güzel dostlar edinmişim. Herkese desteklerinden ve dualarından dolayı çok teşekkürler. Sevgiler :)

      Sil
  7. Çok mutlu oldum bu güzel habere. Allah daha da iyi etsin inşallah babaannemizi... Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  8. Aaa cok gecmis olsun ben yeni haberdar oldum vallahi 💙Rabbim sihhat versin insallah...

    YanıtlaSil
  9. Yeni okudum bu yazıyı.Ben de merak ediyordum nasıl oldu diye.Sık sık da rahatsızlık vermek istememiştim.Sevindim yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım rahatsızlık ne demek. Senin desteklerin beni çok mutlu etti. Ne zaman istersen ara. Yaz. Dostlar bugünler içindir. Seviyorum seni. :)

      Sil
  10. Çok sevindim, çok geçmiş olsun yeniden.. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Gonca Çiftçioğulları Röportajı

M erhabalar Şubat ayını bitirdiğimiz şu günlerde Şubat ayının son röportajı için bu haftaki konuğum Sevgili Gonca Çiftçioğulları.

Ayşe - Aşk Nöbeti

Merhabalar Ayşe'nin Aşk Nöbeti kitabını çıktığı dönemlerde yorumlarına istinaden almıştım ancak bir türlü okuma fırsatına erişememiştim.

Pet Şişe Kumbara

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde  Hadi Birikim Yapalım  adında bir proje başlatmıştım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Dr. Berna Çaçan Ongun - Misyoner İstihbaratçılar

 

Ankara Nöbetçi Eczaneler 11.01.2026

 

My Princess Dizi Yorumu