Ana içeriğe atla

Nisan Ayı Kitap Hediyeleşme Etkinliği Gelenler

Merhabalar

Daha önce sizlere bahsettiğim kitap gruplarında aylık olarak yapılan kitap hediyeleşme etkinliğinin Nisan ayı hediyelerini aldım.
Hediye alırken aynı zamanda yeni bir kitap kardeşim daha oldu ve bu nedenle ayrıca mutluyum. Daha doğrusu bir abla desem daha yerinde olur sanırım. Kendisi emekli öğretmen. Burdur'da yaşıyor ve Burdur benim için başka bir yere sahip. 

Kendisi verdiğim listeden Zeynep Değirmencioğlu'nun Fırtınaya Vurgun kitabını göndermiş ama kitap yalnız kalmasın diye Halil Cibran'ın Gezgin kitabını da ilave etmeyi ihmal etmemiş. Yanına koyduğu ayraçlara ise ayrıca bittim. Özellikle Atatürk ayracı üç boyutlu gibi ve hemen oğlum el koydu bile. Malum çocuk varsa size bir şey kalmıyor. Neyse canı sağolsun ne yapalım.

Kitap kardeşliğimde son durum bu şekilde. O zaman sizlerinde en kısa zamanda kitap kardeşiniz olması dileklerimle.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okumalara ve yeni yerler, yeni şeyler keşfetmeye devam. Kendinize zaman ayırın ve azıcık soluklanın. Gülümseyin. Dünya gülünce daha güzel.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Ben kendimin kitap kardeşiyim :p :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Bence kendine kitap kardeşi edinmelisin. Kesinlikle çok güzel bir duygu ;)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları