Ana içeriğe atla

7.Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı 28 Nisan - 06 Mayıs 2018

Merhabalar

Malatya Kayısı ne güzeldir değil mi? O zaman bugün Malatya'ya konuk olalım. Hem kayısı yiyelim hem de bu yıl 7.si düzenlenecek olan Kitap ve Kültür Fuarının detaylarına göz atalım.
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşecek olan ve bu 7.si yapılacak olan 7.Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı 28 Nisan 2018 Cumartesi günü başlayacak ve 06 Mayıs 2018 Pazar gününe kadar devam edecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Binası Yanında bulunan fuar alanına kurulacak olan kitap fuarı sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar detayları, şair ve yazar imza günleri, her türlü etkinlik takvimine Malatya Kitap Fuarı web sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okumaya devam. Gülümseyin. Sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun. Hayat kısa anı yaşayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan