Ana içeriğe atla

Kristin Hannah - Bin Ömrüm Olsa Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Kristin Hannah kitaplarıyla çok sevdiğim bir ablamın vasıtasıyla kendimi kötü hissettiğim bir dönemde tanıştım.
İlk okuduğum kitabından sonra bu yazarın tüm kitaplarını almalıyım dedim ve sırasıyla her ne kadar hepsini okuyamamış olsam da kitaplığımda bulunmasından dolayı çok mutluyum. Kristin Hannah 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü yeni bir kitapla ama tamamen tarzına farklı bir kurguyla raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Kitap türü roman olmasına rağmen ütopik tarzda bir kitap. Açıkçası kendi tarzının dışına çıktığından kitabı aşırı merak ettim. Bakalım nasıl bir kitap olmuş. Tanıtımını okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumalara devam. Hafta sonunda kendinize bir iyilik yapın ve bir kitap alın. Mutlu ve hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Bu hayata bin defa gelsem, bin defasında da tek aşkım yine sen olurdun…

Tess Gregory başarılı bir bilim insanı olsa da kalbinin bir köşesinde hep aile kurmak ve çocuk sahibi olmak vardır. Ne yazık ki bu hayalini bir türlü gerçekleştirememiştir. Küçük yaşta geçirdiği hastalık yüzünden kulakları duymayan Tess özgür ruhlu, hayat dolu bir kadındır ama ölüm onun için beklenenden çok daha erken kapıyı çalar… Fakat bu güçlü kadın gözlerini hayata kapattığında ölümün bir son değil, yeni bir yaşamın başlangıcı olduğu ortaya çıkar; en azından Tess için böyle olur.

On dokuzuncu yüzyılda yeniden hayata dönen Tess kendini yepyeni bir bedende, üç çocuk sahibi Amarylis Rafferty olarak bulur. Ve en önemlisi, artık duyabiliyordur. Yeni görünümü ve dünyası karşısında büyük bir sarsıntı geçiren Tess kısa bir süre sonra yürek burkacak kadar talihsiz bir olayın yeni ailesini ve özellikle de kocası Jack’i acı dolu bir hayata mahkûm ettiğini fark eder. Yine de Tess, ona verilen bu yepyeni yaşam şansını cennete dönüştürmenin bir yolunu bulmaya kararlıdır…

“Hannah bu hikâyeyi samimiyetle, şefkatle ve canlı detaylarla yaratmış. Karakterlerini, özellikle de karanlık geçmişine rağmen dimdik ayakta duran, inançlarına tutunan Tess karakterini sevmemek imkânsız.” 
Publishers Weekly


“Kristin Hannah’nın aşk romanları değerli mücevherlerden farksız.” 
Romantic Times


“Karakterlerinin ruh hallerini ve duyguları resmetmekte Hannah’nın üstüne yok.” 
The Washington Post Book World


Özgün Adı: Once in Every Life

Çevirmen: Solina Silahlı

Sayfa Sayısı : 408

Pegasus Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Sevginin Gücü Film Yorumu

 

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Asalet Salgınoğlu Röportajı

Merhabalar Baharı yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde Nisan ayına geldik bile.

Piyasalarda Bugün: 27 Ekim 2025

 

Cevdet Pişkin - Rüzgarla Gelen Hüzün