Ana içeriğe atla

Kristin Hannah - Bin Ömrüm Olsa Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Kristin Hannah kitaplarıyla çok sevdiğim bir ablamın vasıtasıyla kendimi kötü hissettiğim bir dönemde tanıştım.
İlk okuduğum kitabından sonra bu yazarın tüm kitaplarını almalıyım dedim ve sırasıyla her ne kadar hepsini okuyamamış olsam da kitaplığımda bulunmasından dolayı çok mutluyum. Kristin Hannah 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü yeni bir kitapla ama tamamen tarzına farklı bir kurguyla raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Kitap türü roman olmasına rağmen ütopik tarzda bir kitap. Açıkçası kendi tarzının dışına çıktığından kitabı aşırı merak ettim. Bakalım nasıl bir kitap olmuş. Tanıtımını okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumalara devam. Hafta sonunda kendinize bir iyilik yapın ve bir kitap alın. Mutlu ve hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Bu hayata bin defa gelsem, bin defasında da tek aşkım yine sen olurdun…

Tess Gregory başarılı bir bilim insanı olsa da kalbinin bir köşesinde hep aile kurmak ve çocuk sahibi olmak vardır. Ne yazık ki bu hayalini bir türlü gerçekleştirememiştir. Küçük yaşta geçirdiği hastalık yüzünden kulakları duymayan Tess özgür ruhlu, hayat dolu bir kadındır ama ölüm onun için beklenenden çok daha erken kapıyı çalar… Fakat bu güçlü kadın gözlerini hayata kapattığında ölümün bir son değil, yeni bir yaşamın başlangıcı olduğu ortaya çıkar; en azından Tess için böyle olur.

On dokuzuncu yüzyılda yeniden hayata dönen Tess kendini yepyeni bir bedende, üç çocuk sahibi Amarylis Rafferty olarak bulur. Ve en önemlisi, artık duyabiliyordur. Yeni görünümü ve dünyası karşısında büyük bir sarsıntı geçiren Tess kısa bir süre sonra yürek burkacak kadar talihsiz bir olayın yeni ailesini ve özellikle de kocası Jack’i acı dolu bir hayata mahkûm ettiğini fark eder. Yine de Tess, ona verilen bu yepyeni yaşam şansını cennete dönüştürmenin bir yolunu bulmaya kararlıdır…

“Hannah bu hikâyeyi samimiyetle, şefkatle ve canlı detaylarla yaratmış. Karakterlerini, özellikle de karanlık geçmişine rağmen dimdik ayakta duran, inançlarına tutunan Tess karakterini sevmemek imkânsız.” 
Publishers Weekly


“Kristin Hannah’nın aşk romanları değerli mücevherlerden farksız.” 
Romantic Times


“Karakterlerinin ruh hallerini ve duyguları resmetmekte Hannah’nın üstüne yok.” 
The Washington Post Book World


Özgün Adı: Once in Every Life

Çevirmen: Solina Silahlı

Sayfa Sayısı : 408

Pegasus Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçeriklerim Kopyalanıyor

Bugün  Kitaplara Kaçanlar  bloğu ile içerik çalınması ile ilgili konuştuk ve bunun üzerinden çok geçmeden benim içeriklerimin otomatik olarak kopyalandığını tesadüfen fark etmiş bulunuyorum.

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

Mimlendim ve Mimledim 38 - 2018

Merhabalar Derdimiz Hayat  bloğunun sahibi hazır 2018 yılını bitirdiğimiz şu günlerde çok güzel bir mim başlatmış.

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim

Merhabalar Dün bir anda gelen ve günümü güzelleştiren bir kargo ile geldim. Sevgili Masal Zehra 'nın yılbaşı hediyeleşme etkinliğine katıldım ve Sevgili  Burası Hayal Kahvesi  bloğunun sahibi Ebemkuşağı ile eşleştim. Öncelikle bu güzel eşleşme için çok mutluyum. 

Sürücü Belgesi ve Sağlık Raporu Sorunsalı

Merhabalar Ehliyet yenileme dönemi başladı bilindiği üzere. 2020 yılına kadar mevcut ehliyetlerimizin değiştirilmesi gerekiyor ve bu süreçte ehliyet yenilemek adına yeniden sağlık kontrolünden geçerek sağlık raporu almak şartı var.

Aliexpress Alışverişim 6

Merhabalar Aliexpress alışverişleriyle devam edelim. Çok güzel şeyler aldım. Rengarenk. İnsanın baktıkça içi açılıyor ve kullanmaya kıyamıyor. Hadi bakalım neler almışım?

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.