Ana içeriğe atla

Kristin Hannah - Bin Ömrüm Olsa Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Kristin Hannah kitaplarıyla çok sevdiğim bir ablamın vasıtasıyla kendimi kötü hissettiğim bir dönemde tanıştım.
İlk okuduğum kitabından sonra bu yazarın tüm kitaplarını almalıyım dedim ve sırasıyla her ne kadar hepsini okuyamamış olsam da kitaplığımda bulunmasından dolayı çok mutluyum. Kristin Hannah 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü yeni bir kitapla ama tamamen tarzına farklı bir kurguyla raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Kitap türü roman olmasına rağmen ütopik tarzda bir kitap. Açıkçası kendi tarzının dışına çıktığından kitabı aşırı merak ettim. Bakalım nasıl bir kitap olmuş. Tanıtımını okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumalara devam. Hafta sonunda kendinize bir iyilik yapın ve bir kitap alın. Mutlu ve hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Bu hayata bin defa gelsem, bin defasında da tek aşkım yine sen olurdun…

Tess Gregory başarılı bir bilim insanı olsa da kalbinin bir köşesinde hep aile kurmak ve çocuk sahibi olmak vardır. Ne yazık ki bu hayalini bir türlü gerçekleştirememiştir. Küçük yaşta geçirdiği hastalık yüzünden kulakları duymayan Tess özgür ruhlu, hayat dolu bir kadındır ama ölüm onun için beklenenden çok daha erken kapıyı çalar… Fakat bu güçlü kadın gözlerini hayata kapattığında ölümün bir son değil, yeni bir yaşamın başlangıcı olduğu ortaya çıkar; en azından Tess için böyle olur.

On dokuzuncu yüzyılda yeniden hayata dönen Tess kendini yepyeni bir bedende, üç çocuk sahibi Amarylis Rafferty olarak bulur. Ve en önemlisi, artık duyabiliyordur. Yeni görünümü ve dünyası karşısında büyük bir sarsıntı geçiren Tess kısa bir süre sonra yürek burkacak kadar talihsiz bir olayın yeni ailesini ve özellikle de kocası Jack’i acı dolu bir hayata mahkûm ettiğini fark eder. Yine de Tess, ona verilen bu yepyeni yaşam şansını cennete dönüştürmenin bir yolunu bulmaya kararlıdır…

“Hannah bu hikâyeyi samimiyetle, şefkatle ve canlı detaylarla yaratmış. Karakterlerini, özellikle de karanlık geçmişine rağmen dimdik ayakta duran, inançlarına tutunan Tess karakterini sevmemek imkânsız.” 
Publishers Weekly


“Kristin Hannah’nın aşk romanları değerli mücevherlerden farksız.” 
Romantic Times


“Karakterlerinin ruh hallerini ve duyguları resmetmekte Hannah’nın üstüne yok.” 
The Washington Post Book World


Özgün Adı: Once in Every Life

Çevirmen: Solina Silahlı

Sayfa Sayısı : 408

Pegasus Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?