Ana içeriğe atla

Terme Belediyesi 1.Kitap Günleri 25 Nisan - 01 Mayıs 2018

Merhabalar

Hadi bugün Samsun Terme'ye gidelim ve Terme Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Terme Kitap Günleri'ne göz atalım.
Terme Belediyesi 1.Kitap Günleri 25 Nisan 2018 Çarşamba (bugün) Huzur Sokağı'nda açılıyor ve 01 Mayıs 2018 Salı gününe kadar kitap dostlarıyla buluşmaya devam edecek. Fuar sabah 10:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında ziyarete açık.

Fuar detayları, yazar-şair imza günleri ve her türlü etkinlik detaylarına Terme Belediyesi'nin web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Fuara 40 yayınevi ile Kahraman Tazeoğlu ve Senai Demirci'nin de aralarında bulunduğu 20 yazar katılacak.

Terme Belediyesi İletişim : 0 (362) 876 10 02

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, bol okumalı, sağlıklı ve huzurlu günleriniz olsun. Mutluluk yakanızı bırakmasın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Lütfen Dikkatle Okuyunuz!...

Merhabalar Bu yazıyı yazmak uzun zamandır aklımdaydı.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Kapı Önü Dedikoduları - Ortaokul Aşkı / Hayal Kırıklığı

O sinirle ve kalp çarpıntısıyla sınıfa gittiğimde sıra arkadaşım bana şöyle bir baktı.