Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

17.12.2017 Babil.Com Kitap Alışverişim 1

Merhabalar Uzun zamandır kitap alışverişi yapmıyordum değil mi? Yalan söyledim. Burnum uzadı. Neyse o zaman alışverişe geçelim.

Caffe De Luca Eskişehir

Merhabalar Hafta sonu kahvaltı için yeni bir mekan deneyimlemek istedik ve Caffe De Luca'ya gittik.

07.11.2017 Kitapsihirbazı Kitap Alışverişim

Merhabalar Bu sıralar deli gibi kitap alışverişlerine sarmış durumdayım. Bundan başka bir sürü kitap alışveriş yazısı gelecek. Hadi bakalım bu sefer sepette neler varmış?

07.11.2017 D&R Kitap Alışverişim

Merhabalar Kasım ayında D&R internet sitesinden almış olduğum kitaplarla devam edelim. 

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim

Merhabalar Dün bir anda gelen ve günümü güzelleştiren bir kargo ile geldim. Sevgili Masal Zehra 'nın yılbaşı hediyeleşme etkinliğine katıldım ve Sevgili  Burası Hayal Kahvesi  bloğunun sahibi Ebemkuşağı ile eşleştim. Öncelikle bu güzel eşleşme için çok mutluyum. 

14.11.2017 Babil.Com Kitap Alışverişim

Merhabalar Yine kitap alışverişi ve yine ben. Malum takip ettiğim yazarların kitaplarını zaman zaman kontrol edip, indirimdeyse eğer hemen sepete ekliyorum. Baskısı tükenmeden edinmek gerek değil mi?

Aliexpress Alışverişim 6

Merhabalar Aliexpress alışverişleriyle devam edelim. Çok güzel şeyler aldım. Rengarenk. İnsanın baktıkça içi açılıyor ve kullanmaya kıyamıyor. Hadi bakalım neler almışım?

14.11.2017 D&R Kitap Alışverişim

Merhabalar Kendimi tutamadım ve yine kitap aldım. Ama maalesef yayınlar çok olunca aralarda kaynamış yine. 

Aralık Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar Aralık ayında Yver Rocher kartıma tanımlanan indirim vardı ve bende bunu çok güzel şekilde kullandım. %30 indirim gerçekten çok güzeldi ve kârlı bir alışveriş oldu. Hali hazırda sizlerinde kartlarınıza tanımlanan indirimleriniz olabilir. Kontrol etmeyi unutmayın. Buyurun neler almışım? Hep beraber bakalım.

Doğu Ekspresine Neden Bilet Bulamıyorum?

Merhabalar Sömestr tatili için değişik bölgelere seyahat için arayışlar içindeydik. Her sene Gazlıgöl yada Yoncalı'ya termal tatile gidiyoruz. Bu sefer tatilin bir kısmında farklı bir şehir yapalım ve oradan termal keyfine geçiş yapalım istedik. Bu yıl ki hedefimiz de Kars'a Doğu Ekspresiyle bir günlük yolculuk yapıp, 3 gün konaklama yaptıktan sonra aynı şekilde geri dönmekti. 

Gülümseme Sebebim Kitap Kardeşim

Merhabalar Dünkü yoğunluğum nedeniyle paylaşamadığım ama o yoğunluk arasında yorgunluğumu alan bir paylaşımla geldim.

Julie Garwood - Düğün

Merhabalar Kitap kardeşime gidecek kitaplardan birisiyle daha geldim. Kitap kardeşliği sayesinde yeni yazarlar, yeni kitaplar keşfediyorum. Yeni kitaplar okuyorum. Çok güzel oluyor. O zaman yoruma geçelim.

İyiolsun Bloğu ile Blog Keşif Etkinliği Röportajımız

Merhabalar İyiolsun  bloğunun sahibi geçenlerde bir blog etkinliği başlatmıştı. Blogları tanımak ve keşfetmek adına başlattığı etkinliğe ilk yorumu yaparak katılmıştım.

Nora Roberts - Beyaz Düşler

Merhabalar Yakın zamanda kitap kardeşime hediye olarak aldığım ama okumadan gönderemediğim bir kitap Nora Roberts Beyaz Düşler.

Aliexpress Alışverişim 5

Merhabalar Son zamanlarda Aliexpress'e öyle sardım ki, kendimi sürekli oradan alışveriş yaparken buluyorum. Bekleme süresi nedeniyle biraz can sıkıcı olsa da, fiyat performans bakımından oldukça mantıklı. Daha yazılacak çok Aliexpress yazısı var. O zaman başlayalım.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Mimlendim ve Mimledim 19 - Seni Tanıyabilir Miyim?

Merhabalar Sevgili  Kiremithanem  bir mim başlatmış ve beni de mimlemiş. Ayrıca sevgili Yurdagül'de mimledi. Kiremithanem'in mim yazısını  buradan  Yurdagül'ün mim yazısnı da  buradan  okuyabilirsiniz. O zaman başlayalım.

Judith Mcnaught - Cennet

Merhabalar Bu kitabı sevgili Ankaralı kitap kardeşim sayesinde okudum ve iyi ki de okumuşum. Öncelikle kendisine beni böyle bir kitapla ve yazarla tanıştırdığı için çok teşekkürler. Gerçekten Matt ve Meredith'i okumak çok keyifliydi.

Eskişehir Fahrettin Usta Ütülü Kebap Salonu

  Merhabalar Eskişehir'e geldiğinizde yemek yiyebileceğiniz mekanlarla devam ediyoruz. Eskişehir'e gelipte Balaban Kebap yemeden dönülmez değil mi? Buyurun o zaman afiyet olsun.

Bitenler & Çöpe Gidenler 31

Merhabalar Biten ürünlerimiz yine birikti. Bakalım bu sefer neler bitmiş? Memnuniyet dereceleri neymiş?

Kısa Süren Türk Sanat Müziği Serüvenim

Merhabalar Uzun zaman önce başladığım Türk Sanat Müziği kursunu maalesef bırakmak zorunda kaldım. Aslında sizlere başlama yazısı yazmak isterken bırakma yazıyla gelmiş bulunuyorum. Peki sebepleri neler? hep beraber bakalım.

Bitenler & Çöpe Gidenler 30

Merhabalar O kadar çok biten ürün var ki sırasıyla hepsi gelecek. Gündem yoğun olunca ancak sıra gelebiliyor. Buyurun o zaman.

Mimlendim ve Mimledim 18 - Yeni Yıldan Beklentilerim Nelerdir?

Merhabalar Sevgili  Mavi Ve Edebiyat  bloğunun sahibi Mücahit çok güzel bir mim yapmış ve sağolsun beni de mimlemiş. Kendisinin mim yazısını  buradan  okuyabilirsiniz. Son günlerde yaşananlar ve kendi yoğunluğumdan dolayı yazıyı geciktirdim. Özür dilerim. Bakalım benim 2018 yılından ne gibi bir beklentim varmış?

Pasaportum Geldiyse Demek Ki...

Merhabalar Sevgili Yurdagül İtalya'lara giderse Beyda onu kıskanır ve ondan daha fazla yerler görmek için hemen pasaport başvurusu yapar. Tabii ki de ŞAKA.

Yver Rocher Ekim Alışverişim 2

Merhabalar Ekim ayında bir Yver Rocher alışverişi daha yapmıştım. Bakalım neler almışım?

Blog Yazarları Çalıştayıymış. Miş Miş Miş De Muş Muş Muş

Merhabalar Ortalıkta dönen bir muhabbet var ki, yok efendim blog yazarları çalıştayıymış, gelecek vaad eden bloglarmış (bu arada bu bloglarla herhangi bir derdim yok zaten konunun sizinle de alakası yok) sakız gibi herkesin dilinde dönüp duruyor.

2.Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı 08 - 17 Aralık 2017

Merhabalar Hadi bugün Osmaniye'ye doğru bir yolculuk yapalım ve 2.Osmaniye kitap fuarının detaylarını inceleyelim.

Zachary Petit Fikirlere - Kedi Gibi Davranın

Merhabalar 2.Eskişehir Kitap Fuarında Martı Yayınlarından hediye edilen bir kitap Fikirlere Kedi Gibi Davranın. İsmi çok değişik gelmişti. Fuar sırasında kitaba bakma şansım olmamıştı ve kitabın bir anlatı olacağını düşünmüştüm. Fakat eve gelip incelediğimde ünlülerin özlü sözlerinden oluşan bir kaynak olduğunu gördüm. Yani tamamen yanlış tahmin.

Kitap Kardeşlerime Gidenler

Merhabalar Hatırlarsanız geçenlerde kitap kardeşimin birinden ilk kitap hediyelerimi aldığımdan bahsetmiştim. Şimdi sıra bende ve kitap kardeşlerime hediyelerimi gönderme zamanı.

Yver Rocher Ekim Alışverişim 1

Merhabalar Ekim ayı içerisinde Yver Rocher mağazasından yapmış olduğum alışverişlerimden biri. O sıra hem indirimler, hem hediyesi ve en çokta ihtiyaçtan dolayı kendimi mağazasında buldum. Hadi bakalım neler almışım.