Ana içeriğe atla

Yver Rocher Ekim Alışverişim 1


Merhabalar

Ekim ayı içerisinde Yver Rocher mağazasından yapmış olduğum alışverişlerimden biri. O sıra hem indirimler, hem hediyesi ve en çokta ihtiyaçtan dolayı kendimi mağazasında buldum. Hadi bakalım neler almışım. 


Benim Yver Rocher'ın saç dökülmelerime iyi gelen ve şu an için vazgeçemediğim şampuanı. Henüz alternatifini bulamadım ama fark ettiğim bir şey varsa o da çok şampuan tüketiyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. 


Yver Rocher Vanilyalı Duş Jeli. Yeni duş jelleri denemeyi çok seviyorum. Vanilya kokusu hoşuma gitti. İçeriğinde vanilya ve organik aloe vera bulunuyor. Vaatleri arasında cildin nem dengesini korumaya yardımcı olacağı ve hoş koku vereceği yazıyor. Bakalım duş sonrası etkisi nasıl olacak? 



Yver Rocher tiare çiçeği & ylang ylang duş jeli. Bu duş jelinin de vaatleri diğeriyle aynı. İçeriğinde de adında yazıldığı gibi tiare çiçeği ve ylang ylnag bulunuyor. Alırken kokusu hoşuma gitti. Deneyip göreceğiz.



Yver Rocher Monoi EDT. Yazın monoinin bronzlaştıcı yağını almıştım ve kokusuna hasta olmuştum. Monoi bronzlaştırıcı dışında bu sette vüzut spreyi ve EDT.si de varmış. Açıkçası EDT daha kalıcı olduğundan dolayı EDT tercih ettim. Yaz olsaydı muhtemelen vücut spreyi tercih ederim. Kokusu gerçekten çok güzel. İndirimsiz fiyatı 64,90.-TL. Ben alırken %30 indirim vardı ve bana 45,43.-TL'ye geldi. İçeriğinde Hindistan cevizi yağı ve tiare çiçeği özü var. Paraben içermiyor.




Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici El ve Tırnak Kremi. Bu krem bana alışveriş sırasında hediye olarak verildi. Kışın geldiği şu günlerde daha güzel bir hediye olamazdı. İçerğinde organik amika var. Tırnakları besleyip güçlendirmesi, elleri yoğun ve kalıcı biçimde nemlendirmesi vaatleri arasında. Hızlı emilen formülü sayesinde de ellerde yapışkan his bırakmıyor. (Kremi mağazada denemiştim. Oradan biliyorum.)


Yeni yazımda görüşene kadar, kendinize çok iyi bakın. Okuyun. Gezin. Anın tadını çıkarın ve hiçbir şeyi kafaya takmayın. Nasıl olsa değmiyor. 

Hayırlı Cumalar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları