Ana içeriğe atla

Yver Rocher Ekim Alışverişim 1


Merhabalar

Ekim ayı içerisinde Yver Rocher mağazasından yapmış olduğum alışverişlerimden biri. O sıra hem indirimler, hem hediyesi ve en çokta ihtiyaçtan dolayı kendimi mağazasında buldum. Hadi bakalım neler almışım. 


Benim Yver Rocher'ın saç dökülmelerime iyi gelen ve şu an için vazgeçemediğim şampuanı. Henüz alternatifini bulamadım ama fark ettiğim bir şey varsa o da çok şampuan tüketiyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. 


Yver Rocher Vanilyalı Duş Jeli. Yeni duş jelleri denemeyi çok seviyorum. Vanilya kokusu hoşuma gitti. İçeriğinde vanilya ve organik aloe vera bulunuyor. Vaatleri arasında cildin nem dengesini korumaya yardımcı olacağı ve hoş koku vereceği yazıyor. Bakalım duş sonrası etkisi nasıl olacak? 



Yver Rocher tiare çiçeği & ylang ylang duş jeli. Bu duş jelinin de vaatleri diğeriyle aynı. İçeriğinde de adında yazıldığı gibi tiare çiçeği ve ylang ylnag bulunuyor. Alırken kokusu hoşuma gitti. Deneyip göreceğiz.



Yver Rocher Monoi EDT. Yazın monoinin bronzlaştıcı yağını almıştım ve kokusuna hasta olmuştum. Monoi bronzlaştırıcı dışında bu sette vüzut spreyi ve EDT.si de varmış. Açıkçası EDT daha kalıcı olduğundan dolayı EDT tercih ettim. Yaz olsaydı muhtemelen vücut spreyi tercih ederim. Kokusu gerçekten çok güzel. İndirimsiz fiyatı 64,90.-TL. Ben alırken %30 indirim vardı ve bana 45,43.-TL'ye geldi. İçeriğinde Hindistan cevizi yağı ve tiare çiçeği özü var. Paraben içermiyor.




Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici El ve Tırnak Kremi. Bu krem bana alışveriş sırasında hediye olarak verildi. Kışın geldiği şu günlerde daha güzel bir hediye olamazdı. İçerğinde organik amika var. Tırnakları besleyip güçlendirmesi, elleri yoğun ve kalıcı biçimde nemlendirmesi vaatleri arasında. Hızlı emilen formülü sayesinde de ellerde yapışkan his bırakmıyor. (Kremi mağazada denemiştim. Oradan biliyorum.)


Yeni yazımda görüşene kadar, kendinize çok iyi bakın. Okuyun. Gezin. Anın tadını çıkarın ve hiçbir şeyi kafaya takmayın. Nasıl olsa değmiyor. 

Hayırlı Cumalar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Margaret Lucas Cavendish Kimdir?

 

Mehmet Solmaz - Kayıp Senarist Marti

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Yeniden Sağlıklı Yaşama Dönüş

Merhabalar Son iki senedir yediğime içtiğime dikkat ederek yaklaşık olarak 18,50 kilo vermiş biri olarak kendimle gurur duyuyordum. Ta ki 2018 yılında hayatımdaki bazı düzen değişikliklerine kadar.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Mim - Reklamlardaki Gibi Olmayan Şeyler

Merhabalar Simli Nane'nin Güncesi bloğunda okuduğum bir mim vardı ben de bu mimi yanıtlamak istedim. Acayip tilt, tilk vs. vs. vs. artık ne kadar uyuz olunabilecek şey varsa olduğum bir reklam yorumuyla sizlerleyim.

Ayşe - Aşk Nöbeti

Merhabalar Ayşe'nin Aşk Nöbeti kitabını çıktığı dönemlerde yorumlarına istinaden almıştım ancak bir türlü okuma fırsatına erişememiştim.