Ana içeriğe atla

Eskişehir Fahrettin Usta Ütülü Kebap Salonu

 
Merhabalar

Eskişehir'e geldiğinizde yemek yiyebileceğiniz mekanlarla devam ediyoruz. Eskişehir'e gelipte Balaban Kebap yemeden dönülmez değil mi? Buyurun o zaman afiyet olsun.

Eskişehir'de ütülü kebap olarak da bilinen balaban kebabın ustası Fahrettin Usta  Ütülü Kebap Salonu Eskişehir'in en eski mekanlarından birisi. 40 yıldan fazladır hizmet veriyor. Köfte üzerine ütü yardımıyla pişirilen etleri, altında pidesi ve üzerine ilave edilen sosu ile servis ediliyor. Fotoğrafta gördüğünüz Fahrettin amca kendisi rüm hazırlığı kendisi yapıyor ve pişiriyor. Mekan olarak öyle çok lüks ve şaşalı bir yer beklemeyin. Ama tadı konusunda garanti veririm. Şayet benim gibi sağlıklı yaşam süreci vs. diyorsanız pidesiz rahat 3-4 porsiyon yersiniz. Benden söylemesi.

Fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.

Geldiğinizde uğramanız için adres: Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Caddesi 
No:46/B Odunpazarı - Eskişehir
Telefon : 0 222 220 27 99

Yeni yazılarımda görüşene dek, boıl gezmeli ve sağlıklı günleriniz olsun. Gülümsemeyi ve okumayı ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Ne Zaman Akıllanacağız?

Merhabalar Son zamanların gündemindeki konu malum Çiftlik Bank ve Çiftlik Bank mağdurları.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Lütfen Dikkatle Okuyunuz!...

Merhabalar Bu yazıyı yazmak uzun zamandır aklımdaydı.

Ortak Öykümüz (Mim)

Merhabalar Sevgili  Berlin Berlin  başlatmış olduğu ortak Öykü miminde  Akan Zaman  bloğunun sahibi Halil Bey beni mimlemiş. Çok teşekkürler. Öykü çok güzel devam ediyor ve bakalım benim sıramda ben neler eklemişim hikayeye. Keyifli okumalar.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.