Ana içeriğe atla

Eskişehir Fahrettin Usta Ütülü Kebap Salonu

 
Merhabalar

Eskişehir'e geldiğinizde yemek yiyebileceğiniz mekanlarla devam ediyoruz. Eskişehir'e gelipte Balaban Kebap yemeden dönülmez değil mi? Buyurun o zaman afiyet olsun.

Eskişehir'de ütülü kebap olarak da bilinen balaban kebabın ustası Fahrettin Usta  Ütülü Kebap Salonu Eskişehir'in en eski mekanlarından birisi. 40 yıldan fazladır hizmet veriyor. Köfte üzerine ütü yardımıyla pişirilen etleri, altında pidesi ve üzerine ilave edilen sosu ile servis ediliyor. Fotoğrafta gördüğünüz Fahrettin amca kendisi rüm hazırlığı kendisi yapıyor ve pişiriyor. Mekan olarak öyle çok lüks ve şaşalı bir yer beklemeyin. Ama tadı konusunda garanti veririm. Şayet benim gibi sağlıklı yaşam süreci vs. diyorsanız pidesiz rahat 3-4 porsiyon yersiniz. Benden söylemesi.

Fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.

Geldiğinizde uğramanız için adres: Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Caddesi 
No:46/B Odunpazarı - Eskişehir
Telefon : 0 222 220 27 99

Yeni yazılarımda görüşene dek, boıl gezmeli ve sağlıklı günleriniz olsun. Gülümsemeyi ve okumayı ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Mimlendim ve Mimledim - 20 Sinema Ve Ben

Merhabalar Sevgili  Girift  bloğunun sahibi Fatma Nur sinema konusundaki mimdeki beni de mimlemiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. O zaman soruları cevaplamaya başlayalım.

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems

Merhabalar Ramazan ayı nedeniyle okuma alışkanlığımı değiştirip, okunmayı bekleyen bu aya uygun kitaplarla devam ediyorum.

Mimlendim ve Mimledim 28 - Ben Bunu Yazamam

Merhabalar Derya'nın başlattığı mimde sevgili  Yurdagül  beni mimlemiş. Mimin konusu ise Ben Bunu Yazamam. Bakalım ben neleri yazıyorum? Neleri yazamıyorum? Hep beraber bakalım. Yurdagül'ün mimini ise  buradan  okuyabilirsiniz. Hadi başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

Mimlendim ve Mimledim 25 - Reklamlar

Merhabalar Bir Yıldızın Hikayesi  bloğunun sahibi çok tatlı bir mimde beni de mimlemiş sağolsun.