Ana içeriğe atla

Eskişehir Fahrettin Usta Ütülü Kebap Salonu

 
Merhabalar

Eskişehir'e geldiğinizde yemek yiyebileceğiniz mekanlarla devam ediyoruz. Eskişehir'e gelipte Balaban Kebap yemeden dönülmez değil mi? Buyurun o zaman afiyet olsun.

Eskişehir'de ütülü kebap olarak da bilinen balaban kebabın ustası Fahrettin Usta  Ütülü Kebap Salonu Eskişehir'in en eski mekanlarından birisi. 40 yıldan fazladır hizmet veriyor. Köfte üzerine ütü yardımıyla pişirilen etleri, altında pidesi ve üzerine ilave edilen sosu ile servis ediliyor. Fotoğrafta gördüğünüz Fahrettin amca kendisi rüm hazırlığı kendisi yapıyor ve pişiriyor. Mekan olarak öyle çok lüks ve şaşalı bir yer beklemeyin. Ama tadı konusunda garanti veririm. Şayet benim gibi sağlıklı yaşam süreci vs. diyorsanız pidesiz rahat 3-4 porsiyon yersiniz. Benden söylemesi.

Fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.

Geldiğinizde uğramanız için adres: Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Caddesi 
No:46/B Odunpazarı - Eskişehir
Telefon : 0 222 220 27 99

Yeni yazılarımda görüşene dek, boıl gezmeli ve sağlıklı günleriniz olsun. Gülümsemeyi ve okumayı ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Her Çocuk Özeldir Film Yorumu

Merhabalar Senenin son günü izlediğim çok güzel ve özel bir film Her Çocuk Özeldir.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Mimlendim ve Mimledim 40 - Eşleştirme Mimi

Merhabalar Mimler o kadar birikti ki hangisini yazacağımı şaşırmış durumdayım. Sırada sevgili  Sevde 'nin başlatmış olduğu eşleştirme mimi var.

Şeyma Demir Röportajı

Merhabalar Her hafta pazartesi olduğu gibi, bu hafta da yine çok güzel bir yazar röportajıyla sizlerleyim.

Gürses Restaurant Osman'ın Yeri Alaçatı / Çeşme

  Merhabalar Alaçatı yemek mekanlarıyla bugün de devam ediyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Leslie Sansone İle Zayıflıyorum

Merhabalar Hali hazırda şekersiz 21 güne başlamışken, sizlere yaklaşık iki aydır yapmaya başladığım spordan ve sonuçlarından bahsetmek istiyorum.

Kitap Çekilişi

Merhabalar Geçtiğimiz aylarda sizlere  Yaz Bitmeden Yapılacaklar Listesi ni paylaşmıştım ve ilkini  de kısa zamanda tamamlayıp, nelerden kurtulduğumla ilgili sizlere yazımda bahsetmiştim.