Ana içeriğe atla

Mimlendim ve Mimledim 18 - Yeni Yıldan Beklentilerim Nelerdir?

Merhabalar

Sevgili Mavi Ve Edebiyat bloğunun sahibi Mücahit çok güzel bir mim yapmış ve sağolsun beni de mimlemiş. Kendisinin mim yazısını buradan okuyabilirsiniz. Son günlerde yaşananlar ve kendi yoğunluğumdan dolayı yazıyı geciktirdim. Özür dilerim. Bakalım benim 2018 yılından ne gibi bir beklentim varmış?

Öncelikle herkesin istediği gibi sağlık istiyorum. Geçen seneye oranla 2017 yılında daha fazla hastanelerdeydik. Umarım 2018 yılında bu daha az hatta hiç olmaz. 

Gezmek ailecek çok sevdiğimiz bir şey. Yeni yerler keşfetmek adına sürekli araştırma içerisindeyiz. Umarım 2018 yılında daha fazla gezmeye fırsatımız olur. Özellikle yurt dışı gezilerine fırsat ve maddi imkan doğrultusunda daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Yurt içi turlarını da gerek kendi aracımızla olsun, gerek acenta rehberliğinde olsun her boş bulduğumuzda dolduruyoruz. İnşallah hemen her hafta sonunu dolu dolu yaşarız. 

Emeklilik prim günüm doldu. Yaşa takılanları emekli ederlerse emekli olmak ve çalışmamak en büyük hayalim. Umarım yasa çıkar ve 2018 bana ve aileme hayırlı olur. Bu vesile ile evime ve çevreme daha fazla vakit ayırabilirim. Tabii ki bloğuma da.

Daha fazla kitap okumam gerek. Özellikle okullar açıldığından bu yana pek kitap okuyabildiğim söylenemez. (Malum okuyan bir çocuğunuz olunca zor oluyor) Eski performansımı yeni yılda yeniden kazanmayı diliyorum.

Bloğuma günde bir yayın değil de daha fazla yayın girebilmeyi istiyorum. Şu an için zamanım tek yayın girebilecek kadar yeterli. Umarım artar. Hem kendime, hem de sizlere daha fazla bir şeyler katabilirim.

Herkesin istediği bir diğer şey ise savaşların olmaması. Masum insanların ölmemesi. Özellikle çocuklar bu konuda benim içimi acıtıyor. Kimse ölmesin. Üç günlük dünyada yaşayıp gidelim. Aynı şey hayvanlar içinde geçerli. Hayvan haklarıyla ilgili yapılması gerekenler yapılsın ve masum dili olmayan, kimseye zararı bulunmayan canlıların işkencesi de bitsin.

En önemlisi Rabbim herkese sağlık, mutluluk, başarı ve yuvalarına huzur versin. Kimse kimseyi kırmasın. Güzel şeyler olsun. Hep güzellikler içinde olalım. Mutlu mesut yaşayalım.

Bu mimi kimler yaptı bilmiyorum. Yapmak isteyen herkesi mimliyorum. Şimdiden gönlünüzden geçenin en güzelinin olduğu bir 2018 yılı olsun. 

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan