Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kahraman Tazeoğlu - Aşkla Kal Kitap Tanıtımı

Merhabalar  2015 yılını geride bıraktığımız son günlerde 2016 yılına bir gün kala sizlere son tanıtım yazımı yazayım istiyorum.

Harlan Coben - İhanetin 5 Yüzü

Merhabalar Bir solukta yani bir gece de bitirdiğim (gecenin üçünde kalkıp okuduğum doğrudur) sonunda vay be dediğim bir polisiye kitap ve ne kurguydu be diye iki gündür ortalıklarda gezen bir benle karşınızdayım. Kitap mı tabii ki Harlan Coben ve İhanetin 5 Yüzü.

Aylem Güngördü - Az Mantıklı Konuş Kitap Tanıtımı

Merhabalar Aralık ayı başlarında raflarda yerini alan ve wattpadde yayınlanıp bir çok kişi tarafından sevilip zevkle okunan bir kitapla geldim. Aylem Güngördü Az Mantıklı Konuş.

Sarah Ockler - Kırık Kalpler Kitap Tanıtımı

Merhabalar Aralık ayı başlarında raflarda yerini alan dokunaklı olduğunu düşündüğüm aile ve aşk konularının da iç içe işlendiği yepyeni bir kitap Sarah Ockler Kırık Kalpler.

Vefa Enver - Bana Prenses Deme

Merhabalar Vefa Enver'in Aşık Kim ve Sana Aşık Değilim kitaplarını okuduktan sonra yazarın okuduğum üçüncü,raflarda yerini alan son kitabı olan Bana Prenses Deme'ye bir göz atalım.

Ahmet Ümit - Elveda Güzel Vatanım Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan ve benim geç de olsa tanıtmaya fırsat bulduğum bir kitap Ahmet Ümit ise son kitabı olan Elveda Güzel Vatanım.

V. M. Giambanco - Bir Kabusun Anatomisi Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün piyasaya çıkan ve buram buram cinayet ve polisiye kokan bir kitapla geldim. V. M. Giambanco ve Bir Kabusun Anatomisi

Fatma Erdek - Erken Rüya Zamanlar

Merhabalar Fatma Erdek Erken Rüya Zamanlar kitabı biter, bende biterim ve sizlere taze taze yorumumu yazarım. 

Laurie Halse Anderson - Konuş Benimle Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz haftalarda raflarda yerini alan yine sırlarla dolu bir kitapla tanışmaya hazır mısınız? Laurie Halse Anderson Konuş Benimle.

Peter Swanson - Öldürmeye Değer Kişiler Kitap Tanıtımı

Merhabalar 18.12.2015 tarihinde raflarda yerini alacak yine ilginç bir adı ve konusu olan bir kitapla geldim. Peter Swanson ve Öldürmeye Değer Kişiler.

Zülfü Livaneli - Orta Zekalılar Cenneti Kitap Tanıtımı

Merhabalar Zülfü Livaneli hayranlarına çok güzel bir haberle geldim.

Chuck Wendig - Karabakal Kitap Tanıtımı

Merhabalar Kapağı kadar adıyla da ilgi çekici bir kitap tanıtımı ile sizlerleyim. Chuck Wendig ve Karabakal.

Eyşan Utku - Rüzgara Doğru Koşanlar Ruhların Dansı

Merhabalar Kısa bir zaman önce raflarda yerini alan sıcacık bir kitapla sizlerle birlikteyim. Yazar arkadaşım, aynı zamanda da hemşehrim sevgili Eyşan Utku'nun son kitabı Rüzgara Doğru Koşanlar, Ruhların Dansı.

Fatih Murat Arsal - Kusursuz Plan

Merhabalar Kısa bir zaman önce raflarda yerini almış bir kitapla daha sizlerleyim. Fatih Murat Arsal ve O'nun mükemmel kaleminden çıkan Kusursuz Plan.

Paula Daly - Can Kırıkları Kitap Tanıtımı

Merhabalar Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde raflarda yerini alan ve ilginç bir arka kapak yazısına sahip olan Paula Daly'nin Can Kırıkları ile geldim.

Ayşegül Çiçekoğlu - Sen Benim Kaderimsin Kitap Tanıtımı

Merhabalar Yakın zamanda raflarda yerini alan wattpad'de okuduğum ve beğendiğim bir kitapla geldim. Ayşegül Çiçekoğlu Sen Benim Kaderimsin.

Asude - Dikkat Aşk Çıkabilir

Merhabalar Yine uzun zaman önce okuyup bitirdiğim ancak bloğuma koymaya fırsat bulamadığım bir kitap yorumu ile karşınızdayım. Asude ve Dikkat Aşk Çıkabilir.